HARRY POTTER BÖCKER

När jag mår dåligt så har jag ingen lust att blogga. Mår väl inte så bra än. Mycket minnen dök upp och förstör fan allt för mig (mitt mående behöver vi inte ens diskutera) och det är heller inget man vill gå runt och prata om. Det förflutna stannar ju liksom där i det förflutna men den här gången kunde jag bara inte vara glad. Jag kände mig så nedstämd. Kanske det beror på att man blir äldre och äldre, det förflutna man förträngt kommer ifatt när det är en känslig högtid eller dylikt.

Denna julen vart inte som jag tänkt mig men fick väldigt fina julklappar. Jag är så nöjd. När jag öppnade Dagmars julklapp så grät jag av glädje. Det var det här jag behövde - verkligen! Hon gav mig DEN där julklappen som fick allt annat att sväva bort, som en fis i rymden typ. Jag valde att få en bra stämning istället och tänkte; ”Nej inget/ingen ska få förstöra MIN julstämning, MIN julafton” Och så blev det. Jag har nu suttit i sängen och bara iakttagit den fina julklappen som jag fick utav Dagmar.

Jag fick Harry Potter böckerna men Dagmar beklagade över att hon missade två böcker (ja ibland blir det fel och det är helt okej) Man är bara människa eller hur? Men det var inte så svårt att beställa de två böcker som saknades, så ja - jag gjorde det precis.

Jag ringde henne och tackade så mycket, ja jag var i tårar för det var detta som fick mig att få en tankeställare. Jag formar den jul jag själv vill ha - ingen annan. Jag förtjänar att njuta av den och då ska jag banne mig göra det också.

Gillar

Kommentarer