HAR TRÄNAT INATT OCKSÅ

Jag måste ha fått en smäll i huvudet eller något åt det hållet iallafall?! Jag ställde mig och började träna i nästan 4 minuter, ja innan benen gav vika och jag kände hur min andning blev tyngre och tyngre. Fatta hur läskigt det FAKTISKT ÄR! Att liksom måste bygga upp sig själv igen efter covid -19?! Fy fan!

Jag tror inte att någon någonsin kommer att förstå hur det känns för mig, ingen kommer att kunna känna det jag känner i benen med rörelser som för alla andra är lätt som en plätt. Tänk er min frustration i vissa situationer och hur skrämmande det är ibland.

Att gå till bilen från våran port, det är absolut ingen match. Det är rent utsagt bullshit till skillnad från att köra den övningen som jag fick från min fysioterapeut. Den är tung men garanterat effektiv, annars hade hon inte bett mig köra den hemma. Jag tränar tydligen både ben och rumpa med den.

Men bara att få känna hur mina muskler, ja fortfarande existerar genom att de börja värka och hur de känns som bly efter bara några få minuter. Jag måste inse att jag har en satans lång väg att gå innan jag blir helt återställd men jag ska nå dit. Jag tänker fan inte ge upp.

Jag har lärt mig att lyssna på min kropps signaler, så fort jag får tungt att andas och när benen börjar kännas tunga som bly, så avslutar jag träningen direkt och vilar.

Känner i rumpmusklerna att träningen, ja den tog verkligen. Kanske vaknar med träningsvärk men det gör ingenting. Snarare tvärtom! Det är bara bra, så det är bara att fortsätta med träningen tills fysioterapeuten säger att ”Nu är du redo att gå tillbaka till det normala igen!”

Dock var det effektivt att träna en stund inatt, jag blev jätte trött så nu ska jag sova. När jag vaknar är det nya friska tag igen.

Godnatt ❤️

Gillar

Kommentarer

linneaandromeda
linneaandromeda,

vilket fint påslakan! lycka till med träningen <3


nouw.com/linneaandromeda
Blondina
Blondina ,
Åhh tack! Men naaaw tack snälla du 😘
nouw.com/blondina
MariasVardag
MariasVardag,

Skynda långsamt 🙏🏼 Var rädd om dej ♥️

nouw.com/mariasvardag
Blondina
Blondina ,
Det ska jag vännen ❤️
nouw.com/blondina
Ingajohansson
Ingajohansson,

Har kanske inte rätt tränings program, var rädd om dej

Det finns bara en som du 💞

nouw.com/ingajohansson
Blondina
Blondina ,
Jag har rätt - de är en bs övning egentligen 😊 Är jag som blivit så svag i benen men de funkar så jag kör den 😊 Alltid min vän 😍❤️
nouw.com/blondina
MikkizLilja
MikkizLilja,
Har likadant påslakarn. Du är så duktig babe❤️
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,
Men de bästa - vi som älskar marmor ❤️
nouw.com/blondina