HAR TAGIT DELEGERING

Fötterna dunkar, huvudet är väl inte med till 100%, det är varmt ute men varmare inomhus. Fy fan! Önskar nästan att man var ledig imorgon men men..

Jobbar förmiddag imorgon, börjar undra hur mycket människa är jag då?! Orkar jag? Jag måste orka.. kämpa Blondie, kämpa - KÄMPA ❤️

Idag har jag tagit delegering, bara det får en att växa som undersköterska. Längtar tills man får testa att göra det själv. Att sätta KAD, ta ut KAD osv är man rätt så bekväm med. Men det finns vissa saker man är lite osäker på, som jag nu har tagit delegering för. Fan vad kul att få testa det sen för första gången. Woop Woop!

Och vissa ville att jag skulle söka jobb på fucking Mc Donalds när jag är gjord för att vara undersköterska - HAHA så pinsamt! De ville väl se mig jobba med något sånt ”slaveri”, nedvärdera mig själv medans de satt på en pedistal med sina grymma jobb. Inte för att det är något fel med att vända på hamburgare - nej nej inte så jag menade. Bara det att de ville se mig på botten när de själva var på toppen! Jag är ju det svarta fåret..

Nej, jag var smartare än dom och går nu i mammas fotspår - helt klart! Jag gör något viktigt något jag brinner för.

Gillar

Kommentarer

MikkizLilja
MikkizLilja,
Blondina
Blondina ,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Du behövs för detta viktiga arbete

nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,
Men tack fina underbara du 😍
nouw.com/blondina
mynameisjossan
mynameisjossan,

Vad är KAD? Jag kan inte de där termerna

nouw.com/mynameisjossan
Blondina
Blondina ,