HAR FÖRSÖKT VILA IKVÄLL

Vilade en stund i soffan i eftermiddag, jag sov gott tills sambon väckte mig med några meddelanden på Facebook. Han skulle handla så de var bara att kvickna till liv och svara på hans meddelanden.

Middagen idag blev god, det blev spaghetti och hamburgare med en god sallad till. Mums! Sen mös vi bara framför Rederiet.

Kände mig trött fortfarande, han med så vi bestämde oss för att vila efter en stund. Men jag lyckades bara vila i en halvtimme. Typiskt! Nåja, har sen dess suttit och lyssnat på CreepyPodden på Spotify. Och jag väntar tills sambon vaknar upp från hans powernap.

Blev så glad idag förresten, ja jag glömde helt bort att berätta för er. Typiskt va?!

Hur som helst, när jag hade avslutat mitt möte med fysioterapeuten så hade jag fått ett sms ifrån Jysk. Min älskade garderob har kommit - så imorgon ska vi nog hämta den. Det pirrar i kroppen just nu! Ni anar inte lyckan...

Som jag har längtat! ❤️

Gillar

Kommentarer

Men du så kul med garderoberna, perfekt med nytt och så kul när man väntar ut något så där. Så mysigt det låter att ni tittar på rederiet ihop.

www.saramadeleine.se
Blondina
Blondina ,
Ja jag är så nöjd 😊 ja rederiet har sin charm
nouw.com/blondina
Amanda,

Mums vilken god middag ni åt, creepypodden lyssnar jag med på älskar den podden så bra avsnitt och ibland riktigt läskiga 😊

amandizan.wordpress.com
Blondina
Blondina ,
Den är skit bra o lite läskig men gillar de
nouw.com/blondina