GRANEN STÅR SÅ GRÖN OCH GRANN I STUGAN

Gud vad jag sov länge idag, jag kom bara inte upp fastän jag snoozade flera gånger och försökte ta mig upp. Men det blir väl så när jag har sovit så dåligt de andra nätterna. Dock somnade jag inte förrän vid 05.30 imorse men ändå. Vaknade då sambon kom hem efter 15.00 så kravlade mig upp, med dåligt samvete över att jag sovit så länge.

Sambon skulle hämta ut ett paket åt mig, det är förresten bebisarnas sista julklappar - hoppas att de blir glada. Sen skulle han passa på att handla och tanka bilen så då tog jag tag i de jätte roliga här hemma som egentligen inte är satans roligt; ja jag började med disken här hemma.

Fy fan så vidrigt det såg ut här hemma. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag när bänken är så liten. Ju mindre köksyta desto värre ser allting ut när bara lite disk står på bänken. Minns när jag bodde i en etta i Öjebyn (Piteå) hade bara en liten kokvrå med världens minsta diskbänk och en ytterst liten diskho. Ni skulle ha sett hur det såg ut om de stod 2 koppar, två tallrikar lite bestick, kastruller och någon enstaka pantflaska på diskbänken. Det gick inte att röra sig därinne då. De såg ut som det värsta kaoset ni kan tänka er. Hade varit så skönt med en villa någonstans, gärna lite så där ödsligt nära skogen utan några grannar. Det vore något!

Älskar att bara sitta och iaktta julgranen, och tänka på att det bara är 8 dagar kvar tills julafton. Gud så mysigt det kommer att bli - bara jag, sambon och våra små bebisar.

Dock är det heller ingen idé att lägga fram julklapparna under granen, för min lilla Meja har en tendens att krafsa på de, bita på dom - ja allt för att försöka att öppna dom, så vi väntar till julafton då det verkligen är dags för paketöppning.

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,

Din kropp behövde sova! ☺️Så snällt av sambon att tanka bilen, handla & hämta ut paket 📦🥰.

Jag blir stressad när det ser ut som ett bombnedslag. Så ofta ta jag rett på det.

Ja grannen är fin med allt pynt & ljus 🎄.

nouw.com/fighterwomen85
Blondina
Blondina,
Ja de tror jag med. Ja men att det är! Älskar julen
nouw.com/blondina
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Granen är alltid pricken över i
nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina,
Men att den är! Vi hade ingen gran förra året, de va slutsålda överallt men nu sa jag till sambon att i år ska jag ha en gran! Punkt slut och så blev det
nouw.com/blondina
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Hur är det med coronan nu? Har den försvunnit för er båda? Julkänsla har jag ingen och det beror nog på att det inte är någon snö, utan bara gröna gräsmattor. Jag vill ha snö, det är ett som är säkert. Vad tjusig din gran är.

nouw.com/mynameisjossan
Blondina
Blondina,
Ja granen är riktigt fin!
nouw.com/blondina
Elina,

Så fin gran! Vi kan inte heller lägga fram julklapparna än för då kommer dotterns ge sig på dem 😅 de får hålla ligga undan stoppade tills det är dags att fira jul! Håller med dig om att det snabbt kan se kaosartat ut i köket när disken byggs upp

detkaosvikallarvardag.com
Blondina
Blondina,
Men tack 😍 Ja hahah men så är det, då får man vänta till julafton så kan man hålla koll på de bättre sen - typ innan julklappsutdelningen 😉 Jaaaa de ser nästan alltid ut som kaos här, man blir ganska trött på de
nouw.com/blondina
Felicia,

ååh så mysigt!

feliciahblogg.webblogg.se
Blondina
Blondina,