GOD ENKEL MIDDAG

Sambon kom med den lysande ideén om att äta ärtsoppa idag, så då blev det så. Tog även en mjuk smörgås med ost. Gud så gott! Jag som hatade ärtsoppa som ung, ja tänk vad smaken kan ändras med tiden.

Medans vi åt så såg vi på Hide and Seek (Jocke och Jonnas nya serie på Dplay) Så jäkla bra! Ni bara måste se den, ja ge den en chans. Riktigt underhållande faktiskt.

Sen kom sambon på den lysande ideén, efterrätt. Det blev en Aladdin chokladask, snacka om julstämning så här innan Lucia eller hur? Men blev så satans mätt av allt gott, nästan så man mådde illa. Men det var värt det, helt klart!

Sambon ska vila en stund, så jag slog igång filmen Frozen - den är så mysig och en riktigt fin film. Ja jag verkligen älskar Disney. Men jag funderar på om man ska en kort powernap ändå så man orkar umgås med sambon senare ikväll efter hans powernap? Lite trött och seg är jag, men det är ju typ alltid efter det här helvetes viruset.

Den här fredagen blir lugn, tillsammans med sambon och hundarna. En perfekt fredag helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Ärtsoppa är mumsfillibabba
nouw.com/passionbagareokock
Blondina
Blondina ,
Ja det är det verkligen 😃
nouw.com/blondina
Amanda,

Jag tog mig också en powernap tidigare ikväll efter middagen så skönt. Jag älskar disney jag med. Kollat på timon och pumbaa ikväll så härlig och rolig serie som man blir glad av 😊

amandizan.wordpress.com
Blondina
Blondina ,
Ja hahah! De två är riktigt härliga 😊
nouw.com/blondina