GLÅPORD VI TJEJER ÄR LESS PÅ ATT HÖRA FRÅN KILLAR

Hora - Okej det är i såna sammanhang som man märker att hjärncellerna har börjat tyna bort hos vissa killar, när de yttrar ordet hora till en tjej. Och uppenbarligen är de inte så pålästa som de egentligen tror. Men jag ska hjälpa er på traven litegrann och förklara vad en hora egentligen är.

En hora är en som säljer sex, prostitution - ja men ni fattar. Detta är alltså ett yrke. Capisce?! I vissa länder är det okej att sälja sex, alltså hora och det är okej alltså lagligt att köpa sex. Dock i Sverige är det lite knepigare, sorry!

Fitta - Detta är ett ord som många killar använder sig utav, speciellt när de är arga eller sura. ”Surfitta” eller ”Din jävla fitta” yttras väldigt ofta. Då undrar man lite, så mycket koll kan de ju inte ha. Och speciellt inte alls någon koll på kvinnans kropp? Jag kan förklara för er också vad en fitta är egentligen.

Fittan har alltså inte en mänsklig form Nej nej NEJ! Ni har verkligen varit helt ute och cyklat, lägg i bromsen grabbar! Seriöst! Jag skäms ju här. Hade ni inte sexual kunskap i skolan? Det hade då jag! En fitta (ett underliv, fiffi, musen osv) det är alltså ett kvinnligt könsorgan. Vet ni vars den är då? Ja jag kan ge er en liten ledtråd, den är mellan benen på en kvinna! Kvinnan föder barn.. alltså ni vet när en kvinna har mens.. suck! Nej! Jag ger upp! Ni får googla själva...

Dessa glåpord har man hört tusentals gånger. Och enligt män ska de ha andra betydelser än vad de egentligen är.

Hora - Ta nu exempelvis att en kille kallar dig för hora på krogen, vid ett bråk ja där går de över gränsen verkligen! Men med andra ord, så menar killen i sig då att du är du en lösaktig tjej. En hora som knullar runt. Ringer det några klockor?! Det roliga med det hela är att män får vara hur lösaktiga som helst men blir då kallade för ”hingstar” och allt vad det är. Patetiskt, eller hur? Men om en tjej gör exakt samma sak då är man äcklig, en hora, lösaktig, en slampa.

Kom igen! Sex är skönt, sex är roligt, det är ju för helvete DIN kropp och du får göra vad fan du vill med den så länge du inte kränker eller sårar en annan människa. (Att du är otrogen, våldtar - ja men you name it) Vare sig du är kvinna eller man, och då har ingen rätt att kalla dig för hora eller slampa. Eller att du är lösaktig.

Fitta - Oftast säger killar såna saker när de är arga på dig för någonting eller för att de tycker att du är arg/grinig över någonting. Ja eller om du är väldigt ledsen (det kan vara vid mens, pms eller om du har en riktigt dålig dag) Då kommer det oftast kommentarer som ”Din jävla surfitta” eller om du försvarar dig själv på en fest när någon drygar sig eller om du ratar en snubbe på krogen. Ja vid de situationerna så kan ordet ”Din jävla hora - jävla fitta” ploppa ut deras små munnar. Ge er grabbar!

Dessa glåpord är aldrig okej enligt mig, enligt mig är det oförlåtliga ord. Vissa ord ska man bara inte yttra sig! Hur arg man än är. Det finns sätt att behärska sig om man blir arg eller stött utav något om man är på krogen eller blir ratad. Herregud! Släpp det bara!

Blir du nu ratad av en tjej, ja men släpp henne och inse fakta; det finns faktiskt fler fiskar i havet. (dvs mer vackra damer på krogen) Ut, ta en simtur på kroggolvet, dansa och gör som Doris i hitta Nemo sjunger;

-”Fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma, simma, simma..”

Tack för mig!

Gillar

Kommentarer