GJORT DET JAG SKA IDAG

Satte mig och pratade med Mikkiz i telefonen igen för jag visste att hon behövde mig och jag behövde henne. Vi kompletterar varandra väldigt bra. Känns så skönt! Sen kom hennes sambo hem så vi avslutade samtalet då.

Sen satte jag igång att skura, jag tänkte att har jag väl dammsugit så då kan jag ta en vals med skurmoppen också. Nu känns det bra! Har verkligen (trots få timmars sömn) gjort hemmet lite renare haha!

Har även kört igång en maskin med tvätt. Och längtan efter pizzan blir bara starkare och starkare, dock denna gång valde jag en mexicana plus jag bad sambon köpa coca cola också (ett stort MÅSTE) i vårat hus.

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Gud vad härligt! Trevlig helg 💛

nouw.com/emelivet
Blondina
Blondina ,
MikkizLilja
MikkizLilja,
Fina du! Tack, tack för allt. Jag hör av mig sen när jag mår lite mer balanserat o barnen lagt sig. Du är så bra❤️❤️
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,
Jag finns alltid ❤️ Ge och ta, remember? ❤️
nouw.com/blondina
by_anniess
by_anniess,

Så gott med pizza! Ha en mysig helg<3

nouw.com/by_anniess
Blondina
Blondina ,
Hannas krypin,

Vad länge sedan det var som jag kikade in här! Så skönt med ett nystädat hus. Älskar den känslan av nystädat hem. Skönt att ha en vän som Mikkiz där ni kompletterar varandra på ett bra sätt. Vad gott med pizza. Du är med din cocacola som jag är med nocco, haha.

hannafialotta.blogg.se
Blondina
Blondina ,
Ja vi verkligen ger och tar, är vi båda ledsna så finns vi där för varandra och kan liksom glömma skiten för en stund som vi själva bär ❤️ Det är sann vänskap
nouw.com/blondina