FÖR DU - JAG HAR FÖRÄNDRATS

Jag har verkligen ändrat på mina kostvanor. Det finns en person som har fått mig att må så bra. Som har fått mig att bli en annan person - men på ett bra sätt. Förstå mig rätt nu.

Tack min älskade B ❤️ När du nämnde att du inte åt socker så hände något inom mig. Det fick mig att inse att det måste ta ett slut på mina dåliga äckliga kostvanor. Nämligen socker!

• Jag försöker undvika godis, fikabröd och sånt där. Linsbågar, ja absolut det kan jag unna mig ibland, det har faktiskt blivit en liten favorit just nu när det kommer till snacks. Det är för att Dagmar gillar dom och vi har haft myskvällar på helgerna med rödvin och linsbågar. Prova dom ni med - de är svingoda!

• Jag har slutat med coca cola. Faktum är att jag mår så mycket bättre nu. Det är nästan så att kaffe suget har avtagit lite också. Jag är väldigt stolt över mig själv att jag har lyckats med detta men jag har min inspirations källa tack vare en underbar person, nämligen B ❤️ Men också för att jag flera gånger har tänkt på att läsk är inte bra för en. Tack älskling! ❤️

• Jag tränar varje dag olika träningsprogram för både rygg, rumpa och lår. Dock är jag mest bekväm att träna ensam när Dagmar inte är hemma. Jag vet, jag är kanske konstig i det fallet men det är sån jag är.

• Jag sover så mycket bättre. Visst har jag haft perioder där jag uppenbarligen har drömt mardrömmar då jag har vaknat med obehag, ledsamhet men som snabbt avtar då jag inte kommer ihåg vad jag har drömt. För inställningen just nu är; ”Skit samma hur jag mår då jag vaknar och skit samma vad det är jag har drömt om - det är bara en dröm som jag ändå inte har något minne av. Och det är heller inget som har hänt. Så varför då ens påverkas negativt av dom?”

• Jag är starkare och har en annan inställning till hur människor behandlar mig. Vare sig de behandlar mig illa eller orättvist. De förtjänar ändå inte att vara en del av mitt liv. Vissa vill jag lösa saker med där kommunikation är a och o, medans vissa spolas ner i toaletten med deras skit. Faktum är att med den inställningen som jag kör med, gällande dåliga relationer får mig att stråla ännu mer. Många har t.om påpekat att jag strålar och att man ser att jag mår så mycket bättre. Ack så rätt dom har.

• Jag är nöjd med mitt liv som det är idag. Även om jag saknar min pojkvän/man/min älskling B så fruktansvärt mycket så vet jag att han snart är hos mig igen. Ja, vissa dagar är saknaden 10 gånger värre beroende på; ja alla kan inte alltid ha bra dagar trots att man är lycklig. Men i mina tankar och fantasier så är han hos mig, i min famn. Och då mår man genast mycket bättre.

• Jag har börjar tycka om mörkt bröd. Dock lingongrova gillar jag fortfarande inte men det finns vissa brödsorter som är riktigt goda.

• Jag dricker mer vatten än vad jag gjorde förr. För som @rednalyn brukar säga; ”Vatten som är så jäkla gott” Eller hur gumman? ❤️

• Jag tar vitaminer varje dag.

Gillar