FICK HÖRA ATT JAG ÄR EN BRA HANDLEDARE

Hej på er!

Nu är man hemma och bytt om till myskläder. Och ja det var kul på jobbet, rullade på riktigt bra. Jag fick roligare saker att tänka på iallafall. Tror t.om att jag skrattade - wooow eller hur? Det trodde jag aldrig.

Har så fina kollegor och så min elev som har gått till min kollega E och sagt att jag är en BRA handledare. WOOOW! De orden kommer jag att ta med mig livet ut. Jag blev så rörd och så glad. Just såna fina ord behöver jag verkligen just nu.

Sen kom Dagmar och hämtade mig, henne kan man lita på. Så for vi till Ica, köpte snus och cola och jag hittade faktiskt 2 liters cola.

Sen drog vi till stora Coop också, hittade några strumpor och två par ursöta trosor med prickar och en rosett. Tyckte jag förtjänade det!

Fick en bamsekram av Dagmar sen innan vi skiljdes åt, plus älgkött, lite bröd och någon sås som hon har gjort själv. Spännande ju!

Kramen var den bästa kram jag har fått på länge, den var riktigt hård och kärleksfull. Jag behövde den verkligen ❤️

Imorgon jobbar man förmiddag följd av ledig helg. Får hoppas man får må bra och att helgen blir bra. För är så trött på att må så här ärligt talat.

Gillar