ETT SNACK OM KAFFE

Blev så sjukt sugen på kaffe. Var det innan middagen också men jag har bara inte orkat göra kaffe, varit så seg efter powernapen i soffan. Knasigt det kan bli.

Men när sambon gick för att vila så valde jag att fixa några koppar åt mig själv, kollar på dokumentären ”Buried in the Backyard” - den är så hemsk men jag kan inte låta bli att gräva djupare i folks hjärnor och försöka förstå VARFÖR och HUR man kan göra andra så illa. Visst kan man bli arg, men att döda en annan människa?! Nej jag har aldrig förstått grejen med det hela. Och NEJ man kan inte alltid skylla på sin jävla barndom, va fan min barndom var inte den absolut lyckligaste jämnt och inte fan har jag ihjäl folk idag för det.

Hur dricker ni kaffe?! Jag bara älskar att dricka kaffe med mjölk, det blir så mycket godare då och sambon vet exakt hur mycket mjölk jag vill ha i mitt kaffe (ja när han väl överraskar mig genom att koka kaffe åt mig) Mums!

Jag har testat dricka svart - men magen blir förbannad på mig då plus jag tycker inte alls att det är gott. Första gången jag drack kaffe, alltså då menar jag min allra FÖRSTA gång så fick jag faktiskt tips och råd från gamla kollegor (som jag hade på den tiden) om att eftersom att det var allra första gången som jag testade att dricka kaffe så skulle jag ha en sockerbit eller två i kaffet och lite mjölk och dricka för sen skulle det tydligen avta liksom med tiden och man hittar ”sin grej - sitt kaffe”. Och det stämde.

Idag skulle jag aldrig dricka kaffe med socker eller dricka kaffe svart.

Ja och vem gömmer sig under filten om inte lilla Meja, kolla så söt hon är. Bara lilla nosen som sticker fram ❤️

Gillar

Kommentarer