ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Ibland när man skriver kommentarer, ja det blir inte alltid som man har tänkt sig. Dock detta gav mig ett riktigt gott skratt, alltså jag satt och garva för mig själv så mycket att jag fick ont i magen. Jag tror fan att jag höll på att kissa på mig också. Ja fick inte skratta för högt, då hade jag väckt sambon. Haha! Och visst, det vart en felskrivning i samma veva som att kommentaren skickades iväg alldeles för fort (innan Mikkiz hann skriva den klart) Men skratta, det fick jag iallafall göra ikväll!

Ja det här är våran vänskap i ett nötskal, och tänk att jag och Mikkiz lärde känna varandra via Nouw också dessutom. Jag bodde i Lyckele, hon i Umeå. Jag låg som etta på topplistan över Västerbottens län här på Nouw och hon som en stadig och grym tvåa. Men det har aldrig varit bråk mellan oss, heller aldrig någon avundsjuka eller rivalitet/hot mellan oss och våra bloggar. Nej nej! Tvärtom! Vi har snarare försökt peppa och stötta varandra i bloggandet. Och här sitter vi, fortfarande bästa vänner i varsin stad, och har aldrig bråkat eller tjafsat - vi har heller aldrig dömt varandra.

Vi finns bara där för varandra helt enkelt i vått och torrt. Hon kan vara upprörd, ledsen eller arg - jag kan vara upprörd, ledsen eller arg, vi turas om att prata ut med varandra och får varandra på bättre humör. Ge och ta, eller hur? Så det ska vara när det kommer till vänskap! Och det sjuka är, vi har aldrig träffats men då vi fastnar i tele under flera timmar så känns det som att vi har känt varandra hela livet och att vi har träffats minst 140 gånger. Ja tänk, att vänskap kan utvecklas så här! Till något helt fantastiskt.

Jag bjuder Mikkiz mamma på en dammråtta, bara för att!

Gillar

Kommentarer