EN UNDERBAR HELG MED VÄNNER

Hej hej alla fina människor!

Har ni haft en bra helg? Det har då jag! I fredags kom Janne och Niklas förbi, sen kom även min vän och gamla kollega Sara. Jag bokade bastun åt grabbarna medans jag och S hängde för oss själva. Vi drog på Coop och dunka lite musik. Livet - musik är fan livet ❤️

Sen drog vi ut på AT en sväng, där träffade jag Sussi, C och även J. Var hur kul som helst att se dom igen. Riktigt fina vänner!

Sen drog vi till Saras ex, där ställde sig grabbarna och lagade mat åt oss tjejer. Vi lyssna på musik, snackade en massa. Jag kom väl hem vid 06.00 tiden på morgonen men det var det värt - jag hade så jävla roligt!

Sen igår så fick jag finbesök, AnnaKarin,Samuel,Janne ,Niklas och min vän/kollega och även Sara kom. Som vi hade planerat!

Vi satt här och drack, surrade och lyssnade på musik. Men jag, David och Sara ville dra på hotellet men det ville inte dom andra. Så vi skiljdes åt men det gjorde ingenting. Nästa gång kanske vi avslutar kvällen tillsammans.

Vi hade skit kul på hotellet, rätt så mycket folk men det var bra stämning där iallafall. Bra musik och det vart en hel del dansande.

En lyckad helg med andra ord - med fantastiska vänner! Det här måste vi göra om ❤️

Gillar