EN SUR CHIHUAHUA OCH EN GOD MIDDAG

När sambon kom hem så gjorde han en enkel middag. Kyckling och en färdig blandning som man bara blandar ihop med kycklingen och till det blev det såklart ris. Det var riktigt gott faktiskt. Jag valde att ta lite fetaost på sidan om, är det någon som är galen i fetaost så är det jag haha!

Sen gick sambon för att vila en stund, så då passade jag på att ge bebisarna mat. Men Meja, ja det märks direkt när hon är på dåligt humör. Eller saknar sin mamma. Hon åt men sedan så la hon sig så långt bort i soffan hon bara kunde och bara sneglade på mig.

Så när alla hade ätit så tog jag upp henne i famnen, precis som man gör med sitt barn. Pratade med henne, gick runt i lägenheten en stund. Hon la sitt huvud på min axel och suckade djupt.

Nu sover hon på mina ben och myser på. Allt är bra nu säger hon. Tokfia! ❤️

Gillar

Kommentarer

Diana Saeloen,

Åh....men lilla gumman...klart hon behövde lite extra omtanke och visar tydligt att hon behöver den....tur att hon fick bli buren ett tag...

nouw.com/fibrolivet
Blondina
Blondina ,
Ja de var nog så ❤️
nouw.com/blondina
Amanda,

Aww men vad bra att humöret vände när hon fick lite tid med dig. Håller verkligen med fetaost är så gott. 😃 Vad heter blandningen som din sambo använde? Blev sugen på att testa själv 😊

amandizan.wordpress.com
Blondina
Blondina ,
Ja hahah eller hur 😃 Gud jag minns inte jag ska kolla upp de 😊
nouw.com/blondina