EN SLAPP LÖRDAG

Hallå alla fina därute!

Hur mår ni? Jag mår så där. Att vara ensam kan få tankarna att snurra, både ilska och ledsna tankar kommer men jag vet att det är nyttigt för en med egentid så man kan hitta sig själv mer och mer.

Sambon har fixat med min bil i timmar så jag har mestadels vilat och tagit det lugnt, sett Buffy ja jag har t.om tagit en liten powernap i soffan.

Har även fixat i hemmet, tvättat massor samt tömt diskmaskinen och kört igång den igen men tog den snabbaste disken. Orkar inte lyssna på diskmaskinen i timmar.

Mensen tror jag får mig att må så här nu. Har haft sån mensvärk hela dagen, varit trött sen igår (men tröttheten ser jag som något positivt då jag hade så JÄVLA roligt igår) Plus jag och en gammal vän blev vänner igen. Så kul!

Ja man KAN lösa saker med varandra, dock INTE problem som hela tiden har UPPREPAT sig och det alltid ALLTID uppstår samma, samma saker hela tiden - men enligt mig var detta bara en liten skit sak. Kanske inte just DÅ men när jag har tänkt på det den senaste tiden så, NEJ man orkar inte tjafsa och bråka. Förstår inte hur vissa orkar. Bläää på såna människor!

Jag är ingen bråkmakerska som vill bråka och tjafsa, är för självsäker för att ens starta skiten och är för lycklig inombords för att ens orka med sig sånt. Jag älskar mig själv för mycket, så för att skydda mig själv så försöker jag hålla mig undan såna människor.

Gillar