EN SAK JAG ALDRIG NÅGONSIN KOMMER ATT FÖRSTÅ MIG PÅ

Det där med att pika i bloggar. Jag förstår inte riktigt poängen med det hela. Jag trodde det var inne då Alexandra (Kissie) Nilsson gjorde det, men nu 2021 - är det inte lite passé?! Eller har jag fel nu?!

Folk har pikat mig, samt mina vänner Mikkiz och Amanda hur många gånger som helst - nej jag kan inte räkna alla gånger på fingrarna längre (jag har fått börja räkna på tårna också inklusive sambons tår) Här är några exempel;

”Jag skulle aldrig kunna läsa folks bloggar där de skriver om hur många gånger de rastar hundarna”

Ja men så bra då! Läs inte dom bloggarna då?! Ingen har tvingat er! Det finns säkert andra bloggare där de skriver hur många gånger de byter blöjor på sina barn, hur många gånger de målar naglarna, duschar eller spelar dataspel - börja läs dom stället. Jag vet, det är svårt att låta bli. Det blir som en drog, I know!

”Jag skulle aldrig kunna läsa bloggar där man måste lägga upp om vad man har ätit hela tiden”

Till skillnad från er så är det jättemånga som älskar att läsa matbloggar med recept osv. När jag skriver om mina maträtter och det jag gör, så ber många utav er efter receptet och önskar att jag lägger upp det i bloggen. Och det gör jag mer än gärna! Allt för er sötnosar ❤️ Vill ni inte läsa om mat eller om vad man äter - ja men läs inte då?! Är det så svårt att låta bli?! Gillar man inte mat så är det helt okej. Man kan säkert leva på luft också.

”Vissa bleker håret som en fjortis”

Jajamänsan jag bleker gärna mitt hår i ”fjortisvitt/blont” för JAG tycker jag är snygg i det, jag passar i det och det är så min stil. Vissa föredrar brunt, rosa, blått eller rött. Det är ju knappast så att jag har tid eller ork över till att sitta och störa mig på hur andra ser ut i håret - man får helt enkelt se ut som man vill.

Ja det där är bara några exempel på vad JAG har fått läsa gällande när folk pikar mig. Det är en sak att säga vad man tycker men det är rätt så genomskinligt när man kan se genom deras små fingrar på tangentbordet om vad som egentligen är en pik. Dock sitter jag bara hånskrattar åt dessa patetiska människor, det är inte lätt när man mår dåligt hela tiden.

Men ni kallar er själva för vuxna?! Ja jösses! HAHA! Men nu är det iallafall gjort, orden går inte att ta tillbaka - och då har jag några frågor som jag hoppas att ni kan svara på:

1. Mår ni bättre nu när ni har fått pika någon?! (Oh Gud jag hoppas verkligen det, så man slipper läsa om era små pikar i fortsättningen.)

2. Är det inte så att ni personligen att det är något ni stör er på hos en annan bloggare, att det är därför ni pikar?! Avundsjuka?!

3. Är det inte så att ni skriker och behöver uppmärksamhet, att ni behöver någon slags bekräftelse - en slags reaktion?!

4. Kryper det under skinnet när ni sitter och skriver inlägget?! Min personliga åsikt säger; JA, det måste det göra!

Gillar ni mig inte, vänd på klacken och gå! För det har jag gjort för längesen. Puss och Kram på er ❤️

Gillar

Kommentarer