EN PERFEKT TISDAG

Ja vilken dag jag har haft.

Först var jag hos dr Skrulla på en rejäl undersökning. Skönt att få det gjort! Det var så vackert ute men jag frös rätt så rejält så kunde inte ta några bilder - sorry för det!

På vägen hem så köpte jag en blomma till Dagmar som givetvis blev överlycklig. Jag tycker om att göra andra glada, överraska. Att se dom jag älskar glada är typ det bästa ❤️

Den kommer att bli så vacker sen när den blommar ut. Sen tog jag en liten powernap i soffan medans Dagmar hade möte via datorn. Den powernapen behövdes!

När jag vaknade tog jag en sen frukost, som bestod utav fil och flingor. Bokade sedan tvättstugan och passade på att tvätta mina stödstrumpor och lite annat också. Fick en snygg vintermässa och en snygg basker/kepa också ifrån Sellpy.se - är så nöjd!

Med tanke på att Dagmar är förkyld och har varit så trött så gick jag till Coop för att handla blodpudding och lingonsylt - det fick bli dagens middag. Jag köpte även morotskaka som jag tänkte att vi kunde njuta utav till kaffet sedan. Så jäkla gott, ni anar inte.

Men innan middagen så tog jag och Dagmar en härlig powernap. Gud så gott jag sov ❤️


Sen vart det en massa mys framför tvn tillsammans med hundarna. En perfekt kväll med andra ord!

Nu har jag tagit en välförtjänt dusch, och ligger nerbäddad i Dagmars sköna bäddsoffa. Glor på lite tv men ska väl snart sova antar jag.

Jobbar eftermiddag imorgon så det blir bra. Så skönt att vara på jobbet igen. Hatar att ligga hemma sjuk, det är de tråkigaste som finns. Eller hur?

Gillar