EN MYSIG KVÄLL MED EN VÄN

Kvällen vart mindre tråkig. Grannen var hemma och vaken så struttade ner en sväng till henne. Och herregud som vi snackade - fy fan vilken brutta!

Vid 20.15 sprang jag ner en trappa till henne. Tydligen råkade jag överraska henne och hennes katt Milton som sprang in i sovrummet, men som efter en stund kom till mig när jag började prata med honom. Han kände igen mig! Lyfte upp honom och kramades en stund med honom. Finaste katten ❤️

Medans jag och grannen pratade så dampade katten runt i lägenheten. Aldrig sett en knasigare katt haha! Och än en gång så var mina hemnycklar så jävla roliga - denna gång var det grisen han ville ha. Haha!

Alltså vi satt och surrade i timmar, och det vart en hel del skratt också. Vi är så sjukt lika på många plan, plus hon snusar samma snus som jag. Sen var vi lika på många andra sätt också - vilket sammanträffande, är hon en släkting eller själsfrände jag inte visste om?! Haha!

Jag kom hem för en timme sedan men var även ut med hundarna en sväng. Ja denna kväll var perfekt för sambon är fortfarande i garaget med sin kompis och mekar med skotern.

Nu ska jag se filmen Bring it on, och ja det sjuka är - jag saknar sambon så fruktansvärt mycket men egentid är nyttigt.

Gillar

Kommentarer

Ama de casa,

Vilken fin och rolig katt 😊

amacasa.wordpress.com/
Blondina
Blondina,
Ja visst är de hihi
nouw.com/blondina