EN DUSCH OCH NYA BASLINNEN

Jag är en sån som ber om ursäkt när jag gör fel. Man önskar ju att andra också kan be om ursäkt, vare sig om ett dåligt beteende eller sätt. Men de gynnar ju bara mig, om de inte gör det. Det är ju av ren respekt man ber om ursäkt när man gjort något fel.

Nåja, det blev hämtmat idag. Beställde en Hawaii men var från en pizzeria här i stan som inte gör goda pizzor, jag brukar föredra salladen eller rullarna därifrån. Typiskt! Men smakade av hans kebabrulle och den var rätt god men var fortfarande mätt efter lunchen så åt bara lite grann.

Sen ville han vila, även om jag var trött så kände jag att en dusch lockade mer och så blev det.

Fick fem långa baslinnen från Cubus.se, de var ta si och så många betala för si - billiga var de också så jag passade på för ett tag sedan. Jag trodde de var mina trosor men icke sa nicke - de kanske kommer imorgon.

Nu ska jag bara ta det lugnt och även om jag är lite irriterad och arg så tänker jag på mig själv just nu. Behandlar man mig illa eller orättvis så visar jag det direkt. Adios babes ❤️

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vi 20, specialpedagog
Så tråkigt att pizzan inte var så god, så där är det ju verkligen på vissa ställen. Tänk ändå att pizzor kan smaka så olika beroende på vem som gör dem? Samt att man hittar sina favoriter att gilla så mycket 😊.
www.saramadeleine.se
Blondina
Blondina,
Nej från den pizzerian är pizzorna inte goda hahah - finns två andra ställen där pizzorna är wow 😃
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229