DRÖMMAR KAN SLÅ IN

Glädjen inom mig, den går bara inte att beskriva. Man kan säga att jag fick min 4 års present av min sambon (dock blir det i efterskott) Det spritter i kroppen, min dröm gick i uppfyllelse. Jag är så glad!

Jag visade sambon exakt vilken garderob som jag så länge hade trånat efter, och önskat mig. Förklarade att min gamla hade gått sönder för flera år sedan i samband med en flytt (det var samma modell men den såg annorlunda ut på handtagen osv) Men ja, den gick alltså sönder, precis på sidan om spegeln (på dörren) spegeln klarade sig såklart MEN det var omöjligt att göra något åt det. Den såg förjävlig ut.

Jag grät inte just där och då, ja iallafall så syntes det inte. Men inombords grät jag och det högg i magen, jag skrek (minns dock inte exakt vad jag skrek) Men det var nog inga fina och roliga ord. Jag verkligen älskade den där garderoben. Den var snygg och praktiskt.

Sambon sa att vi kunde köpa den, för jag behövde lite plats för mina kläder (jag tror inte att han gillar min klädställning heller) Ja jag gillade den till en början men tycker ärligt talat att den mestadels tar upp jäkla massa plats. Gud vet hur många gånger jag har gått in i den. Svurit och varit nära att välta hela skiten.

Så ja, den ska säljas! Finns säkert någon därute som har mer plats som får användning utav den.

Klickade hem garderoben för en stund sedan, och jag hoppas att den kommer till oss snabbt. Ja, man brukar ju säga att drömmar kan slår in - och det har det verkligen gjort för mig.

Gillar

Kommentarer