DROG HEM TILL ALICIA OCH HENNES MAMMA

Hej på er! Ja jag försökte få tag på Bong då jag satt i taxin men hon svarade inte. Så plötsligt ringer Alicia till mig och bjöd hem mig till hennes mamma för de satt där och drack vin och mös , de ville mysa lite där innan de skulle dra ut! Men perfekt! De ska också ut, nu blir det dansa av - äntligen. Så jag sa till taxi chauffören att jag ville dit. Så han körde mig och kvällen vart perfekt. Jag tiggde lite rödvin hahah, var så sugen då jag egentligen är mer för vitt vin men man måste bryta mönstret och dricka rödvin ibland också. För vissa rödvin sorter är riktigt goda faktiskt. De är bara jag som är lite envis och skeptiskt. Men det röda vinet dom bjöd på var faktiskt gott!

Alicia har två urgulliga hundar och den ena hanhunden blev lite kär i mig. Så Alicia var tvungen att filma, hon tog min mobil och sen var kalaset igång. Hur söt?

Sen drog vi till Alla Tiders men var knappt något drag där. Så jag och Bong drog till dansgolvet så tillsist kom även Alicia och hennes systrar dit också. Sen dansade vi rumporna av oss. Jag bjöd Alicias syster som fyllt 19 år på två drinkar också - klart man vill vara schyst liksom. Man vinner inget på att vara elak eller hur? Och de är inte varje dag man fyller 19.


Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Så sött att han blev kär i dig 😍 Ni ser verkligen ut att ha trevligt! Jag dricker både rött och vitt vin, men är lite kräsen med vilka viner jag vill dricka 😁 Kram 💖
lehdla.blogg.se
Blondina
Blondina,
Ja de var en helt underbar hund 😊 han kunde inte låta bli att pussa mig 🤣🤣 ja jag dricker bara vitt vin typ riesling rött vin har ja aldrig varit mycket för men de här rödvinet som @Hakkasflickan och hennes mamma bjöd på var god 😃
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229