DET VAR LITE KALLT UTE

Kylan bet hårt på vägen hem. Runt -30 hade vi väl men jag kämpade på. Håret frös till, ögonfransarna likaså. Det enda som oroar mig i denna kyla är min astma hosta, så rädd att man då ska dra på sig en lunginflammation eller nånting.

Tog utgången vid akuten, vad bra - nu har man börjat hitta utan att gå vilse. Dock källaren ska vi inte tala om. Ssk Sussi tycker de är skit roligt att jag vissa ggr har gått vilse där. Ja de är ganska lustigt ändå, man är ju hollo utan dess like - jag förnekar det inte.

Måste ta alvedon nu innan jag somnar för har så ont i ryggen och nacken, spände mig som fan på vägen hem då jag frös så förbannat - får alltid så ont i ryggen då jag spänner mig, just pga de ryggkotor som jag har problem med.

Kom hem till värmen, pratade en stund med Dagmar och så där. Sen tog jag en varm ångande dusch - underbart!

Nu sitter jag i sängen och filosoferar - hur ska jag kunna somna när jag ska upp 5.30 och börja jobba 06.45. Hmmm! Nåja tur att jag jobbar med D, han och jag har så satans roligt tillsammans. En toppen kille utan dess like.

Nu ska jag borsta tänderna sen är det bara att vänta tills håret har torkat. Nu när jag har fått längre hår så tar det ju ÄNNU längre tid.. ja och längre ska håret bli också. Fan, jag funderar på att skaffa en hårtork, en tidig julklapp åt mig själv. Kanske ska kika på en imorgon redan?! Hmm?!

Godnatt på er 😘

Gillar