DET SNÖAR

Godmorgon mina vänner! Är allt bra med er?! Här är det bara bra. Har dock bestämt mig för att försöka dygna igen, japp tredje gången gillt haha! Jag försökte ställa larm igårmorse. Ett larm vid 11.30, vid 13.00 och så ett vid 14.00 men när Postnord ringde på dörren så vaknade jag ju helt men då var det försent. Hade ju sovit för länge (igen) Sen att jag tog en powernap i soffan igårkväll var ju heller inte så lyckat.

Så att ställa larm, nej det verkar inte funka för mig. Ja man har testat allt så därav testar jag alltid med att försöka dygna.

Ute snöar det - ni anar inte vilken mysig känsla man får i kroppen då man ser snöflingorna dala ner på marken. Och man vet att det snart är jul. Alltså det är ju perfekt. Och jag hoppas verkligen att den här julen blir toppenbra och mysig.

Nu blir det att fortsätta att se på Johan Falk. Sjuka är att jag aldrig blir less på dom, how come? För de är så grymma skådespelare och en sjujäkla bra story bakom filmerna.

Gillar

Kommentarer

Annica,

Det är som för mig med Harry Potter böckerna, jag blir aldrig less på dem! 😊 Var glad för det, innebär ju att du kan se de om och om igen, utan att bli less.

annicasplace.wordpress.com
Blondina
Blondina ,
Harry Potter är bara bäst 😃
nouw.com/blondina