DET KOMMER ATT BLI KALLARE

Men hej på er! Är allt bra med er denna onsdag? Här är det bra men nej, det vart ingen promenad idag. Dels för att jag snoozade igen (men minns det inte överhuvudtaget) sen vaknade jag strax efter 13.00 och såg termometern. Och hur kallt det ska bli senare under kvällen så låg och mös för mig själv i sängen innan jag klev upp.

Ja så idag blir det vanlig träning bara. Enkelt och gott! Och vet ni, det blir bra det också.

Vackert ute var de iallafall, var ut med mina små barn. (hundarna alltså) och de frös som tusan. Snabbt gjorde de behoven och kom sen haltade emot mig. Meja var starkare, hon ville gå med mig till porten trots att hon haltade lite smått men jag uppmuntrade henne med behov - de var ingen lång sträcka att gå. När de är så här kallt så är de snabba ryck; Ut göra behoven sen in. Blev inte så mycket lukta här eller lukta där.

Även om jag gillar denna kyla, tycker de blir en härlig och frisk luft och man uppskattar värmen då man kommer in så tänker jag på husdjuren. Vissa hundar klarar det mer än andra.

Här har vi Meja och hennes mamma LillaMy som strosar längst med skidspåret, de är så söta tillsammans.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Ja idag va det väldigt kallt ute. Bra att bara gå ut och göra sina behov och sen in

nouw.com/2barnsmammaochfru
Blondina
Blondina ,
Ja de är snorkallt, typ nu är de -17 men de ska kännas som -25 ute brrrr! Tycker de är mysigt när de är så här kallt men lider med mina små barn dock
nouw.com/blondina