DET FÅR INTE VARA SANT

Surfade runt på facebook inatt, precis som jag alltid brukar göra. Varav en okänd person för mig hade delat ett inlägg via en faceook sida i Älvsbyn. De skrev om en person, varav bilden som var med i själva inlägget var så jäkla lik en gammal kollega till mig i Lycksele. För och efternamnet var exakt detsamma som min kollegas men då detta delades i Älvsbyn, ja det kopplade inte alls för mig då den personen JAG känner bor ju i Lycksele. Tills poletten ramlade ner. DE BRUKAR JU FARA TILL ÄLVSBYN. Hjärtat stannade på mig, så jag gick snabbt in på hennes facebook, varav hennes bror hade skrivit en hjärtskärande status. Hon ÄR DÖD.

Jag vart alldeles tom. Jag satt och stirrande blint på hennes bild på facebook. Nej, det får bara inte vara sant. Hon kan inte vara borta, det går inte. Hon får inte.

Jag minns att vi hade så jävla roligt då vi jobbade tillsammans i Lycksele och vi sågs även privat. Vi delade typ alla känslor och tankar med varandra, och en hel del åsikter. Det var så roligt att diskutera med henne, vi kacklade på som två höns i en hönsgård. Jag kan med handen på hjärtat säga att hon var en så sjukt fin och bra person.Och nu finns hon inte mer. Det värsta är att hon lämnar efter sig sina barn och sin man. Det är så jävla orättvist.

Jag personligen har nu förlorat 2 gamla kollegor, och en vän som hjälpte mig hem igen - hem till norrland. De försvinner, en efter en och jag hinner inte sörja och komma över den ena så försvinner den andra.

Jag har inte gråtit ännu, men det kommer nog. Jag är fortfarande i chock, och fattar inte vad som har hänt. Jag vet ingenting..

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,

Nej fy vad tråkigt och sänder dig många styrkekramar. Kramis <3

starbys.se
Blondina
Blondina ,
Madde ,

Beklagar verkligen sorgen. Förstår att det kommer som en chock för dig. Var det en olycka. Så viktigt att du får sörja nu,. Massa kramar,

www.nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Ingajohansson
Ingajohansson,
Blondina
Blondina ,
happyM
happyM,

Skickar massvis med kramar ❤️❤️

nouw.com/happym
Blondina
Blondina ,
brandebymaddes
brandebymaddes,

Sååå hemskt, jag beklagar. Går inte att förstå hur du känner, men jag skickar tusen kramar ❤️❤️

nouw.com/brandebymaddes
Blondina
Blondina ,
psykiskohalsablogg
Blondina
Blondina ,
Marie - Sweetwords,

Ohh hualigen, man är aldrig beredd då detta händer det är så sorgligt. Tycker ändå det är väldigt fint av dig att få dessa känslor mot henen

sweetwordsbymirre.com
Blondina
Blondina ,
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men fy vad tråkigt <3

nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina ,
Mikkizlilja,

Men fina du! ❤️❤️❤️ Har själv förlorat folk, bästa vänner, vänner, släktingar m.m. Vet hur svårt de är. Kämpa fina du

www.mikkizlilja.se
Blondina
Blondina ,
Marit98
Marit98,

Men fy vad hemskt, dig hon i covid-19 eller vad?

nouw.com/marit98
Mikkizlilja,

Oavsett vad hon dött i så ska respekt visas. Har hon inte sagt vad hon dött av så kommer hon nog inte de pga hänsyn.

Bör inte diskuteras i bloggen

www.mikkizlilja.se