DET DÄR MENSSNACKET

Idag är jag verkligen inte på topp. Och jag borde ju ha anat att det var på väg, dels pga min vidriga ryggvärk i måndags. Det kändes som att axlarna och huvudet skulle slitas från min kropp. Sambon försökte massera gång på gång, dock andra massagen fick värken att släppa. Sen alla vidriga marddrömmar som jag har haft.

Min mens.

I dagar har jag varit arg och irriterad över småsaker, idag är jag mest nedstämd och ledsen. Känns som jag kan gråta när som helst men har såklart inte gjort det.

Sen jag började med p-pillren Qlaira så har mensvärken dämpat så pass att jag varken mår illa eller spyr längre. Men humörsvängningarna fortsätter och marddrömmarna men jag minns då inte att jag drömde någon marddröm inatt, vilket är bra.

Jag känner att det påverkar mitt bloggande litegrann men försöker kämpa på här så ni får några uppdateringar iallafall, jag gör det såklart för eran skull ❤️

Gillar

Kommentarer

MikkizLilja
MikkizLilja,
Haaaar också meeeens. Orkar knappt röra mobilen🙄😅❤️
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,
Ja men ändå skrev vi till varandra o beklagade hahahah
nouw.com/blondina
Madde,

Allt du varit med om sista tiden så behövs det inte så mycket till för att allt ska raseras. Vad skönt att du blir lite hjälpt av p pillerna iaf

www.nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Ja kan vara så jag vet inte ärligt talat. Ja de är dom bästa jag gått på
nouw.com/blondina
Fröken Rödlök ,

Det är så jäkla illa att det här med mens kan påverka mån så riktigt illa. Sjukt. Jag är tacksam över att jag inte haft såna besvär.. Men istället fick jag ju konstanta blödningar i ca 2.5 år istället 😂

Www.frokenrodlok.se
Blondina
Blondina ,
Men fy va jobbigt 😲 usch för mens
nouw.com/blondina
fighterwomen85
fighterwomen85,

Den där mensen är inte lätt. Ena gången har man så mycket PMS så man blir galen. Andra gången känner man inte av något. Mensen påverkar hela ens liv. Men samtidigt är jag glad att den varje månad kommer 🩸.


Man har ju diskuterat mensen inom sporten aktiviteter & kvinnor. Nu minns jag inte riktigt hur det var.

Tänk främst på dig! Inte oss! Vad gör det om det inte kommer upp ett ända inlägg på en dag? Inget alls ❤️. Bloggen är inte livet. Det är så mycket mer.

Hoppas att det bättre med dig i morgon. Ta hand om dig! Var rädd om dig! Kram❣️

nouw.com/fighterwomen85
Blondina
Blondina ,

Mens är verkligen skitjobbigt. Hatar det. Skönt ändå att du slipper illamående o inte spyr längre. Även om du känner att det påverkat bloggen så Ibland är det ju skönt att skriva av sig i den eller hur?

soclosedecember.nu/
Blondina
Blondina ,
Ja verkligen. Ja det är det jag har bloggen för, älskar att kunna va öppen ibland och skriva av mig 😃
nouw.com/blondina