DET BÄSTA SOM FINNS

Det finns verkligen inget bättre än att få mysa med Meja. Jag vet inte vad det är men hon har verkligen visat mig att hon är min hund, vi är connected på något vis och det går liksom inte att beskriva med ord. Det måste upplevas.

Sambon lagar mat just nu, och Meja kröp upp i min famn och drog en djup suck. Min fina bebis. Ja för mig är de mina barn då jag själv inte vill ha egna barn. Har aldrig velat och lär heller aldrig skaffa. En dag ska jag ringa läkaren angående sterilisering, när jag mår bättre och klarar av den operationen. Just nu vill de inte lägga mig på ett operationsbord, söva mig eller göra just det ingreppet. Jag måste må bra till 100%.

Beslutet är mitt. Det är inget jag har blivit tvingad till eller övertalad till. Utan det är något jag verkligen ha velat länge.

Är det någon utav er som har känt att ni verkligen inte vill ha barn? Och varför inte?

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,

Så bra att du har dina hundar. Det är ju ett passande det med 🙂.

Jag känner att jag vill ha barn. Men jag har vän som inte vill det.

Det är upp till var & en. Å det ska man få bestämma helt själv. Det är din kropp!

Ha en skön fredag! 🤗

nouw.com/fighterwomen85
Blondina
Blondina ,
Ja men så är det ju!
nouw.com/blondina
Marie Karlsson,

Beslutet är helt och hållet ditt och erat, ingen ska påverka eller klandra er för det

sweeetwordsbymirre.com
Blondina
Blondina ,
Ja men eller hur? Nej i helvete att någon ska få bestämma vad jag ska göra och inte. Skiter i vad andra tycker och tänker om mitt beslut, de får skaffa barn bäst fan DE vill 😃
nouw.com/blondina
Annica,

Nu kan jag ju säga att jag har fyra barn.. MEN, det pratas om att det är JAG som ska göra steriliseringen. Inte min sambo.. (tydligen). Trots att det är han som inte vill ha fler barn. Jag kan tänka mig fler och kan absolut inte tänka mig abort -what so ever. Är så satans rädd för den operationen så har skjutit på den tre gånger redan.

annicasplace.wordpress.com
Blondina
Blondina ,
Ja men egentligen? Om du vill ha fler barn men inte han varför ska då inte han göra ingreppet? Förstår inte det där?! Jag valde själv att sterilisera mig. Sambon hade inget med det att göra de var jag som drog upp det. Han bryr sig inte i vilket går ju på p-piller men aaa du fattar 😊
nouw.com/blondina