DESSA FÖRBANNADE DRÖMMAR

Gud vad jag har sovit. Dock har jag drömt så skumma och sjuka drömmar. Sen jag hade covid har drömmarna blivit helt fucked up. Visst har jag haft mardrömmar innan och även riktigt sjuka drömmar. Men aldrig så här intensiva och så verklighetstrogna. Jag har liksom svårt att skilja på vad som är dröm och verklighet då jag vaknar. Vi kan ta ett exempel, igår då jag tog en powernap i soffan, så vaknade jag ledsen. Jag hade världens klump i magen och i bröstkorgen - jag hade drömt något hemskt och hade även där väldigt svårt att skilja på dröm och verklighet, och jag hade svårt att veta vad som verkligen hade hänt och inte.

Förut efter en mardröm så kunde man vakna upp och ha den där obehagliga känslan kvar i kroppen en stund men sen försvann den och man gick liksom vidare, var på strålande humör men nu?! Nu kan det liksom sitta i en hel dag, två dagar och man vet inte ens vad som är dröm eller verklighet. Man blir påverkad som fan. Är fler som kan relatera till de, och då är de också dom som har legat sjuka i covid tidigare.

Många av er säger säkert att marddrömmarna är pga den höga febern, men det stämmer inte. Jag har ingen feber nu, har heller ingen covid MEN drömmarna består ändå. Både hjärnspökena och mardrömmarna har blivit värre - mycket värre. Och under febertopparna då jag låg sjuk i covid så drömde jag aldrig mardrömmar, de kom efteråt.

Jag hoppas att det blir ändring, att dessa sjuka drömmar avtar snart för jag blir tokig snart alltså. Att vakna av dessa drömmar, och hjärnan sätter igång och arbetar. Man vet inte om det är dröm eller om det är verklighet. Man orkar inte hur mycket som helst.

Nu ska jag njuta av kaffet som sambon har kokat åt mig. Har även satt igång en maskin med tvätt och sambon har kört igång disken.

Ha en bra lördag allesammans!

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

Stackare❤ dumma drömmar skickar en kram och hoppas du drömmer något fint inatt. Kram

nouw.com/yasminegill
Blondina
Blondina ,
Ja de var pga att mensen kom. Då drömmer jag så sjuka hemska drömmar. Kram ❤️
nouw.com/blondina