DAGS ATT SOVA

Hallu mitt i natta! Har tagit mig en välförtjänt dusch, upp och jobba före fan då. 05.30 ringer larmet, vad jag inte ser framemot det. Har aldrig varit en morgonmänniska men det ska bli skönt att jobba en dagtur sen vara ledig i två dagar efteråt. Så torsdag och fredag är jag ledig - får hoppas på solsken då och plusgrader. Håll tummarna!

Nu måste jag sova, tagit mina antidepressiva och ska ta Alvedon sen också så jag får sova. Ryggen värker en aning. Hujja!

Btw, en personal är sjuk. Feber, halsont - dock kan man inte säga; ”hallå de är Corona” för de kan vara en vanlig förkylning med. Iallafall så undrade personalen hur de skulle göra nu denna onsdag men ikväll då sa K (som jag hade bredvid gång med) ”Men Therese är ju här imorgon bitti , med henne så är de ju tre” Jag höll på att sätta snuset i halsen, hon såg väl att jag hade pontential så när jag vaknar så är de ingen bredvidgång - jag räknas med i personalstyrkan. Att de litar på mig så pass - Åhh hjärtat for nästan upp i halsgropen av lättnad och av lycka. Det gjorde min kväll och speciellt innan man gick av sitt pass. Tack för det K - over and out. Nu måste Tess sova - godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229