DÅ VAR MAN PÅ PLATS

Det bästa beslutet jag tog, det var att säga upp mig från kommunen och börja jobba på landstinget. Många sa till mig då jag hade sagt upp mig att det är betydligt sämre lön när man jobbar på sjukhus än när man jobbar inom kommunen, men så är verkligen inte fallet - inte för mig iallafall.

Jag tjänar ca 1000kr MER nu när jag jobbar på sjukhus än vad jag gjorde när jag jobbade för kommunen - men då gör man ju betydligt mer nu när man jobbar på sjukhus. Jag personligen tycker att det är mer givande, mer spännande och så mycket roligare.

Plus jag har den bästa chefen som finns. Även om det är svårt att nå henne ibland (då hon har så mycket att göra) så är hon är ändå en klippa. Jag kommer INTE byta jobb oavsett arbetstiderna, de tuffa dagarna som kan uppstå.

För efter varje arbetspass kände jag mig alltid så glad, oavsett hur trött, sliten jag är, hur mycket värk jag än har i kroppen - så känner jag mig så jävla grym efter varje pass. När jag jobbade inom kommunen var jag alltid trött och grinig för att inte tala om less.

Ja detta var verkligen ett lyft för mig - och jag ångrar mig inte en sekund att jag bytte arbetsplats.

Nu ska jag stämpla in och sätta igång att arbeta. Och kom ihåg, gör ditt absolut bästa - ta ingen skit! Beter sig folk illa emot dig, vare sig de är privat, på jobbet eller på skolan - det är DOM som har problem! Ja inte fan är det då du. Sträck på dig, ignorera dom. De är inte värd dig, de är ingenting i jämförelse med dig. DU är BÄTTRE än dom!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Roligt att läsa att du tycker du gjort ett bra val

nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,