BRA DAG PÅ JOBBET OCH MINA NYA ARBETSSKOR

Hej på er alla vackra!

Jag har haft en bra dag. Hade ju min student/praktikant vid min sida. Fått op tvätta patienter idag både jag och min kollega J, så ja vi har haft fullt upp hela dagen. Men samarbetet har gått bra och vi har kommunicerat och haft riktigt kul på jobbet. Min elev visar framfötterna mer och mer, och verkar tycka det är roligt!

Åt en god lunch som jag köpte på restaurangen. Sen blev det såklart kaffe på det.

Mina fötter, ben och knän värkte för att inte tala om höften och ryggen men det är ju pga joggingskorna som jag hade på jobbet. Inga skor man ska jobba i iallafall. Är inte så riktiga arbetsskor om man säger så, de var bara för tillfället.

Men direkt efter jobbet for vi och tankade bilen, sen hämtade vi ut mina nya arbetsskor på Coop. Wohoo!

Sen gick sambon in för att handla. Jag fick vila kroppen och mina stackars fötter. Satt i bilen och lyssnade på radion, och tänkte bara allmänt på livet. Hur glad jag är som bytte arbetsplats och hur sjukt mycket jag har vuxit också som person.

Sen åkte vi hem. Då tog vi ut våra barn på en mysig promenad och hundarna skötte sig så bra i koppel - och kolla in vilket vinterlandskap vi har! Så vackert eller hur?!

Dock hade de inte skottat där vi parkerar bilen - för helvete! Ja man kunde inte förvänta sig det heller..

När vi kom hem så öppnade jag paketet med mina arbetsskor - älskar dom ❤️ Mina fötter lär må så bra, ja inte bara mina fötter utan även mina ben, höfterna och RYGGEN! Ja äntligen får man må 100% bra på jobbet igen.

Jag provade ju skorna och det kändes ärligt talat som om jag gick på moln. Underbar känsla.

Sambon ordnade med middagen, och det vart tacos idag; så sjukt gott och så välförtjänt! Har verkligen haft en bra dag men ack så trött och slut man är, tror mestadels pga värken.

Ni kan hitta mina arbetsskor här! De finns så sjukt lyxigt grymma skor på Jobi.se, är typ bara där jag lär beställa skor hädanefter. Så mycket att välja emellan.

Ja sen idag blir det nog att ta en powernap, det kan verkligen behövas.

Gillar