BRA ARBETSDAG OCH EN UTBILDNING PÅ DET

Hej alla vackra därute ❤️

Klev upp 05.45 imorse, fixade till mig och grejade. Sen tog jag ut hundarna på en promenad och det var riktigt kallt ute. Jag borde ha tagit mössa och handskar men försent påtänkt just då.

Men mysigt var det iallafall, gick och pratade med de under promenaden och de skötte sig hur bra som helst.

Sen gick jag hem med barnen varav vi var redo att åka till jobbet.

Jag var riktigt trött imorse trots powernapen igår efter jobbet. Men fick så dålig sömn natten till igår så, inte så konstigt eller hur?

Dagen på jobbet gick bra, dock var det mycket att göra som vanligt men hade D och min elev C, de två är riktigt flitiga och min elev vill ju lära sig så allt gick smidigt. Bra med män i vården eller hur?

Åt god lunch idag också på restaurangen, urgoda köttbullar, potatis med brunsås och såklart sallad. Sen gick jag smaka lite av G’s lunch som hon hade med sig, någon ris blandning med kött. Mums!

Sen blev det kaffe - bästa som finns.

I slutet utav passet hade vi en utbildning - en slags repetition av en massa och vi fick då diskutera detta och komma med våra åsikter (egna erfarenheter)Tyckte det var sjukt intressant och roligt.

Sen var det dags att åka hem, hur skönt som helst för jag var så slut i både kropp och själ. Men har sovmorgon imorgon, då börjar jag och min elev 13.45-21.45.

När vi kom hem så tog sambon en promenad med hundarna, jag fixade lite här hemma sen tvättade lite snabbt. Efter det blev det en skön powernap. Behövligt, tro mig!

Nu är sambon och handlar, det blir varma mackor till middag - sen middag och det duger finemang vill jag lova för nu är jag riktigt hungrig.

Hur mår ni? Har ni haft en bra onsdag? ❤️

Gillar