BLOGGLISTA

Vilket schampo använder du just nu? Jag använder HairJazz schampo, det bästa för mitt hår om jag ska vara helt ärlig och då har jag provat olika sorter. Mest de som går att köpa på vilken Ica och Coop affär som helst, men mitt hår har aldrig mått bra till 100% men Hairjazz produkter är miraklet för mitt hår.

Vad var det senaste programmet du kollade på? Ja det var Laxton Ghost Sweden på youtube, så sjukt spännande med det paranormala, inte sant?

Vad var det för skor du hade på dig idag? Jag har inte hunnit använda några skor idag då sambon var så snäll och rastade hundarna då vi hade vaknat. Men för det mesta använder jag mina svarta joggingskor för jag halkar aldrig i dom, hur halt det än är ute haha. Visst de är inte varma men vad gör det?

Ett starkt minne ifrån skolan? Ja jag har två starka minnen faktiskt. Det första var att jag fick min mens i skolan, och de blödde igenom byxorna och rakt på stolen. Som tur är så fick jag en binda av en klasskamrat. Andra starka minnet var då vi skulle ha teater i skolan, och jag vart aldrig vald till en grupp så valde själv en grupp (utan att läraren la sig i) varav mina klasskamrater (förutom den populäraste killen i klassen) i just den gruppen ogillade som fan! Men det sket jag i. Jag hatade att bli mobbad och utfryst. Dock vart teaterpjäsen lyckad ändå! Det var en "Ronny och Ragge" pjäs varav jag skulle ge en bitchslap på den populäraste killen i klassen (han spelade Ragge) När vi väl skulle visa upp pjäsen på riktigt efter många rep, så råkade jag ge honom en riktig bitchslag (inte jättehårt) men han gav mig faktiskt beröm efteråt och sa att det var skitbra att jag "slog" honom på riktigt. Det gjorde mig glad. Minns också att han alltid var snäll emot mig under skolgången.

Vad drömde du om inatt? Ärligt talat så minns jag inte, tror inte jag drömde om något speciellt ärligt talat.

Vad är det sorgligaste minnet du har? Det var nog då min mamma dog 2003, där brast mitt hjärta itu. Hon var ju min bästa vän.

Hur var ditt humör imorse? Det var nyvaket vilket ledde till att jag var grinig och lättretlig men efter två koppar kaffe och snus så vände de snabbt och är på bra humör nu. Haha!

Vilken är den första bild som du tog med din mobil? Det var faktiskt en bild på min mobil som jag fick av sambon i höstas.

Ditt favoritklädesplagg? Jag har sjukt många favoriter men ETT av mina favoritplagg måste vara mina fräcka leggings från Emp. Ni hittar dom HÄR!

Vad stör du dig på hos andra bloggare?

1. När bloggare inte svarar på kommentarer man lämnar hos dom utan dom själv tigger uppmärksamhet och tigger högre statestik från andra ("SE MIG! SE MIG! HÖR MIG! HÖR MIG! GE MIG! GE MIG!") men inte ens svarar på en ynka kommentar - patetiskt. De flesta skiter i att ens besöka ens blogg utan ska bara ha och ha. Suck!

2. Folk som kommenterar en massa skit, utan att ens läsa inlägget nogrannt. Då behöver ni inte kommentera hos mig eller hos någon alls. Get away!

3. Såna som byter bloggnamn, bloggportal stup i kvarten. Ge fan i att blogga om ni inte ens vet vars ni vill blogga. Ge upp!

4. Bloggare som pikar, skriver en massa skit om andra bloggare eller bloggportaler sen kommer krusande och tror allt är glömt och förlåtet - Ge er! Och väx upp! Sök hjälp! Kissie tiden är ute! Hitta på något nytt! Skaffa er ett liv!

Vad har du för mobil? Jag har en iphone 11 pro max - den bästa mobilen någonsin. Jag älskar iphone.

Gillar

Kommentarer

Annica,

Jag kan förstå din irritation hos andra bloggare, blir själv less när andra bytt portaler osv ett tag. MEN, när jag själv gjort det en hel del - mycket på grund av min impulsivitet och min beslutsångest så kan jag förstå dem också,.. :p Kul med en lista!

annica.me
Blondina
Blondina ,
Det förstår jag! Gjorde jag med förut men nu snackar jag flera ggr i veckan. Jag gjorde de kanske varannan vecka så där.
nouw.com/blondina
EmoFjortis
EmoFjortis,

Feel you så mycket med det där när man kommenterar men inte får något svar alls. Speciellt inte när man har har lämnat kritik. Tål man inte kritik ska man inte blogga heller

nouw.com/emofjortis
Blondina
Blondina ,
Men eller hur? Och när de inte ens läser inlägget efter fakta utan bara kollar bilden eller rubriken och kommenterar nån gojja - man bara; seriöst?
nouw.com/blondina
EmoFjortis
EmoFjortis,
Blondina
Blondina ,
👊🏻🤘🏻
nouw.com/blondina
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Kul lista! 😊 Det är tråkigt med de som inte svarar på kommentarer eller kommenterar tillbaks.

nouw.com/frozenvanilla
Blondina
Blondina ,
Ja men eller hur? Ge och ta, right?
nouw.com/blondina
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Jag brukar vara rätt dålig på att kommentera men tycker att EN like är det minsta man kan göra!!! Lite blogg-vett-och.-ettikett hah, ha 😀 Håller delvis lite granna med dig där.

nouw.com/dreamandcreativity
Blondina
Blondina ,
Hehe okej 😃
nouw.com/blondina