BÄSTA HUNDFODRET TILL DIN HÅRIGA BEBIS

Jag råkade somna i soffan och fick ett samtal ifrån Furryfriends så nu är en ny beställning gjord. Perfekt! Finns fan inget bättre hundfoder än foder från Furryfriends.

Om du bestämmer dig för att bli medlem hos Furryfriends så får du inte bara bättre foder och godis åt din håriga lilla älskling utan du får även 250kr att handla för! Låter det bra?!

Gå in här och bli medlem på en sekund. Ge dom en chans och testa deras foder och godis redan idag!

Mina hundar mår så mycket bättre av de. Det foder mina chihuahuor får idag är ju Furry Friends Light och det slår all hundmat som finns därute. Tror ni mig inte?! Här har ni beviset;

Vi kör ju på Furry Friends Light som är ett skonsamt och välbalanserat helfoder för seniora hundar eller hundar med en lägre aktivitetsnivå. Det betyder att din hund antagligen är en mindre sällskapshund som inte kräver så mycket motion utan gillar kortare promenader i parken eller skogen, eller en lite äldre hund som inte är så aktiv längre. Exempel på raser med en lägre aktivitetsnivå är chihuahua, mops, yorkshireterrier eller bichon frisé samt alla raser som är seniorer.

Furry Friends Light innehåller en mindre mängd fett och protein då mindre aktiva hundar ofta har en lägre ämesomsättning och därmed lättare blir överviktiga. Furry Friends Light innehåller även högre mängd prebiotika, vilken har visats vara bra för överviktiga hundar. Hundens insulinkänslighet ökar och fettinlagringen minskar. För äldre hundar med konstaterat njurproblem är det också fördelaktigt att ha en lägre proteinhalt i maten.

Fodret är spannmålsfritt och huvudingrediensen i Furry Friends Light är kött från norska frigående och gräsfödda lamm. Detta är ett kött med lättsmälta proteiner som är skonsamt för hundens känsliga mage. Dessutom är det en mycket bra proteinkälla tack vare dess breda aminosyrasammansättning.


ALLTID MED NATURLIGA OCH EKOLOGISKA INGREDIENSER

Vårt foder är dessutom klimaptkompenserat – ett av de enda i världen! Djurindustrin står för nästan lika mycket växtgasutsläpp som bilindustrin. Detta är något som vi och våra kunder tillsammans med klimatkompenserade produkter ska förändra!

Huvudingrediensen i våra foder är norska frigeånde lamm. Dessa är uppfödda på luftiga fält i norska bergen och njuter av friheten av att äta högkvalitativt och närsingsrikt gräs utan tillsatser. Den höga livsstandarden hos djuren återspeglar sig direkt i en hög kvalitet på köttet, fyllt med näringsämnen och lätt för hundens mage att smälta.

Förutom smaskiga animaliska proteinkällor innehåller fodret även funktionella ingredienser som bidrar till din hunds livslånga välmående. Prebiotika stimulerar en balanserad tillväxt av de goda tarmbakterierna, för att din hund ska ha en välbalanserad tarmflora och därmed en frisk mage. Glukosamin är en naturlig tillsats som förebygger ledsjukdomar. En perfekt sammansättning med Omega 3 & 6 som gör pälsen och huden mjuk med en frisk lyster. De vilda blåbären är en bra naturlig källa med antioxidanter och vitaminer som bidrar till ett naturligt cellskydd, stärker immunsystemet.

Gillar

Kommentarer