ATT MAN KAN VARA SÅ HÄR GLAD

Jag förstår inte hur man känna sig så här glad då man kommer hem från ett arbete. Trött men glad. Ska de vara så? Jag är inte van vid känslan. Vi har haft roligt, t.om ena chefen var in på avdelningen och jobbade. Chockerande? En aning! Sånt är man ju inte direkt van vid.

Nu är sminket borta, har smort in ansiktet med en creme för blir så lätt torr pga det här vädret. Ja om ni nu vill veta det så snöar det - IGEN! Just nu är jag så less på skitvädret - jag vill ha sol och värme. Jag vill ha VÅR! Men man kan inte få allt man vill ha, I know. Man kan sitta och drömma, önska och hoppas men har lärt mig vid det här laget - det funkar inte riktigt så.

Upp före fan imorgon. Jag ställde klockan på 05.30, de är en bra tid för jag måste vara på jobbet lite före. Är iallafall bra till en början tills man lär sig att hitta överallt - eller hur gott folk? Ja för mig är det ett stort virr varr innan man liksom hittar överallt. Man blir fan nervös och orolig att man liksom ska gå vilse och få panik. För är det något jag ogillar så är de läskiga källare med olika gångar överallt. Haha! Panik deluxe liksom.

Imorgon efter jobbet ska jag hämta paket - gud jag är så taggad. Jag har svaga aningar om vad det är. Tjoho!

Nu ska jag sova, men ha de så bra allesammans och för guds skull - var rädda om varandra. Man vet aldrig vad som sker i framtiden. Att folk tar varandra för givet, de tål jag bara inte. Tar någon mig för givet, då är det bye bye som gäller.

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Oh vad roligt det är så det ska kännas då har du hamnat rätt
sweetwordsbymirre.com
Blondina
Blondina,
Ja de känner jag verkligen att jag har 😍❤️
nouw.com/blondina
Jessica
Jessica ,
Håller med längtar verkligen till våren nu, nu får snön ge sig 😅😅
nouw.com/jessiekaos
Blondina
Blondina,
Ja och mer snö kommer här 😟 Vill inte ha mer Hahahah 🤣😂
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229