ATT KUNNA GE OCH TA

Jag ger inte om jag inte får ett piss tillbaka - observera det gäller alla typer av relationer. Om jag ständigt ger kärlek, uppmärksamhet, skriver fina och söta saker , visar uppskattning och omtanke men får inte ett ruttet öre tillbaka då slutar jag också med sånt. Varför ska jag hela tiden ge? Inte undra på att man slutar med det, inte undra på att lust till saker och ting dör ut. Man känner inte för nånting då - de får stå för dom då.

Ge och ta - eller hur? Ska en relation funka så ska man jobba på det, och det ska funka från båda hållen. Annars lär ingenting bli bra, kärleken och vänskapen lär ju knappast växa eller vad säger ni?

Visa ditt intresse eller förlora mitt! Och ja det gäller både vänskap och kärlek.

Varför ska jag kämpa när ingenting händer? Jag är så less på att ständigt ge och visa intresse.. då får det bli som det blir helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Har verkligen börjat inse samma tankar även jag, varför bara ge och ge utan att få tillbaka?! Det gynnar man INGET på, det ska vara en balans - ge & få! Annars orkar man inte! Stor kram ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Blondina
Blondina,
Ja men exakt - hur ska relationer ens hålla om man inte ger o tar lika mycket? Ja menar, man orkar inte ge hur mycket som helst om man aldrig får något tillbaka
nouw.com/blondina
mynewlife_85
mynewlife_85,
Ja varför ska man fortsätta ge om den andra ej gör de
nouw.com/mynewlife_85
Blondina
Blondina,
Men exakt! Va fan ge och ta eller hur? ♥️
nouw.com/blondina
mynewlife_85
mynewlife_85,
Eller hur .. förstår ej på personer som ej ger tillbaka typ
nouw.com/mynewlife_85
Blondina
Blondina,
Ja du de ska bara ha och ha tydligen 🤔 Tar en för givet garanterat
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229