ÅTERIGEN EN BRA ARBETSDAG

Hallå på er!

Ja efter att man hade rastat hundarna så var det dags att fara på jobbet i denna snöyra. For tidigare till jobbet, ja dels pga snökaoset men sen var jag också tvungen att åka upp till avdelningen för att hämta arbetskläder.

Sen på jobbet så gick hela eftermiddagen hur bra som helst, jobbade med V och då är allting mycket lättare och roligare. Vi är ett jäkla bra team alltså!

Tog en kaffe tår tillsammans ikväll innan vi serverade kvällsfika. Pratade med andra kollegor som kom in i fika rummet också, underbart gäng det där.

Sen fick vi gå hem vid 21.45 och kände hela dagen och kvällen att knät har börjat tjorva igen, och det är pga att jag har alldeles för gamla arbetsskor och blev ju blåst på de jag hade fått hem. Vilken tabbe man gjort!

Både jag och en ssk kollega fick hem samma modell fast i olika färger. INGEN av oss var nöjda, hård sula - ja men allt var bara skit med dom.

Så vid löning ska jag köpa rejäla arbetsskor - bra arbetsskor. Bara så att mina fötter, ben och knän samt rygg ska få må bra.

Kom hem, åt lite mat så nu ska vi se The Walking dead och mysa järnet innan det är läggdags.

Vad gör ni? ❤️

Gillar

Kommentarer