ÄR FORTFARANDE VAKEN

Godmorgon på er mina små pepparkakssmulor!

Ja än så länge är jag vaken. Är på filmen Sagan om Konungens återkomst. Den är så bra men ack så gripande. Billy Boyd är fantastisk som sjunger sin låt. Så vackert! Han sjunger även låten The last goodbye i sista Hobbit filmen. Den är också så sjukt vacker. Nästan så ögonen tåras hur bra sångröst han faktiskt har.

Vad har jag gjort inatt förutom att kolla igenom Sagan om ringen filmerna? Ja jag har plockat ur diskmaskinen och fyllt den med skitig disk. Ska köra igång den lite senare tänkte jag. Sen ska jag köra några maskiner med tvätt.

Får försöka hålla mig sysselsatt så jag inte somnar, för somnar jag så är det kört - igen.

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen,

Ojoj, hoppas du får rätt på ditt dygn nu....men jag hade ju inte klarat att hålla mig vaken om jag satt mig att titta på film... ska faktiskt ta och leta upp de där låtarna på spotify och lägga i min lista för du har rätt de är fantastikst bra.

nouw.com/fibrolivet
Blondina
Blondina ,
Ja det hoppas verkligen jag med. Igår somnade jag vid 08.00 och sov till 16.00 då sambon kom hem. Kan inte fortsätta så här - jag måste skärpa mig nu alltså. Ja men att de är ❤️
nouw.com/blondina
Meohmy
Meohmy,

Kanske prova något annat än att dygna.?! Det är så himla svårt. Om du somnar låt oss säga 06.00. Ställ klockan på 12.00 så många larm du kan. Be karln ringa dig. 6h sömn borde du vara ”människa” på.


Den kvällen borde du bli lite tröttare tidigare och kanske somnar 03. Ställ då klocka. 09.00 o.s.v 👌

nouw.com/meohmy
Blondina
Blondina ,
Jag har provat det med, det funkar inte på mig. Jag har märkt att dygna funkar om jag sover längre på em om jag somnar på morgonen osv. Sen mörkret hjälper inte till riktigt, men ska fortsätta kämpa 😊
nouw.com/blondina