ÄNTLIGEN UNNAT MIG BYXOR FRÅN JÄGARLIV.SE

EJ SPONSRAT INLÄGG

Gud vad jag har väntat på att få unna mig rejäla byxor för utomhusbruk. Ja ni vet fiske, ut när de är kyligare ja men när fan som helst - när man bor häruppe så är mysbyxor inte prio ett om man ska ut i skogen osv. Nej det ska vara rejäla byxor. Så jag fyndade dessa på Jägarliv.se och ja jag tyckte de var skitsnygga. Jag gillar ju kamouflage som ni säkert redan vet.

Jag är så nöjd och jag kan knappt bärga mig innan de kommer hem till mig. Så nu har både jag och sambon rejäla friluftsbyxor. Nu längtar man till sommarnätterna när man kan grilla, fiska och umgås ute. Sommarnätterna i skogen häruppe - det är himmelriket utan dess like ❤️

Ni hittar byxorna här och de finns i olika färger och mönster. Skitsnygga och praktiska!

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen
Diana Saelöen,
De byxorna verkar vara heelt perfekta för frilutsliv, oavsett om man mest gillar att vandra eller fiska eller något annat aktivt liv. Bra kläder är A och O. Många gånger ser man föräldrar klädda i kläder som inte alls är avsedda för utebruk medan barnen är mer välklädda.
nouw.com/fibrolivet
Blondina
Blondina,
Jaa precis 😊 De blir nice att ha de ute i skogen sen 😊 Hade ett par rosa svarta samma modell men de förstördes i branden men dessa är mer jag , kamouflage är så snyggt 😃 Ja men exakt så är det ju!
nouw.com/blondina
Hannas krypin
Hannas krypin,
Vad bra att du hittat byxor som passar för era intressen. Håller med om att de är riktigt snygga, förstår att du längtar tills de dimper ner i brevlådan. Jag har dock inte användning för friluftsbrallor. 😊
hannafialotta.blogg.se
Blondina
Blondina,
Men exakt 😃 Ja gud ja, och hoppas att de sitter som smäck också haha 😃
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229