ÄLSKA DIG SJÄLV

Jag kan inte förstå varför folk kan vara så elaka, hur står de ut med sig själva? Mår man seriöst bra av att vara elak mot någon annan? Man märker på sociala medier exempelvis, på nätet i allmänhet. De bara flyger ur elakheter där de sitter och duttar på sina telefoner eller tangentbord. Har folk inga som helst gränser? Tror de att allt ska bli som vanligt när en ursäkt kommer senare eller gullig kommentar i bloggen? Tro mig - det krävs en hel del för att det ska bli bra igen. Ett ynka förlåt kommer man ingenstans med längre för hat och dåligt beteende har blivit så stort. Nej inte när det kommer till mig så hjälper ett förlåt direkt, för det finns en gräns hur mycket man orkar ta. Men det finns något som kan få det att bli bra igen. Grov och djup ånger samt förändrat beteende!

Jag brukade vara väldigt förlåtande förut men tiden och människor har nästan gjort mig kall, hårdhudad ja nästan elak.

Jag förtjänar inte det här. Dessa tårar förtjänar ingen som gör mig så här illa. INGEN!

Att folk ens orkar bråka, att folk har hjärta att vara elak. Hur orkar folk med drama och intriger? Hur har de ens tid med den skiten?Och enligt mig så mår man inte bra själv när man håller på med sån skit!

För vill man trycka ner en annan människa på botten så är man på botten själv redan ifrån början.

Jag älskar mig själv alldeles för mycket. En dag får man helt enkelt nog. Det förklarar varför jag har brutit med så många sk vänner. Och varför jag håller hårt i de äkta.

Gillar

Kommentarer