ALLT GICK BRA HOS VETERINÄREN

Hos veterinären gick det bra. Titti fick lugnande så de kunde röntga, han hade även klämt på benet för att se någon reaktion men ingen. Det visade heller inget på röntgen bilderna, ingen fraktur eller spricka. Veterinären misstänkte stel i muskler, leder eller någon överansträngning. Så de blev smärtstillande i 7 dagar sen avvakta och se om det har blivit bättre.

Vi var där vid 13.00 och lämnade av henne, vi var nog hemma efter 15.30 någongång.

Hon var väldigt trött och groggy då jag tog emot henne, tungan stack ut lite (så sött) och hon sov mestadels hela vägen hem. Och hon sov även en stund då jag och sambon valde att vila lite.

Kvällen jag varit lugn, jag kan nu slappna av - äntligen. Jag har känt mig mer trött idag än vad jag var igår men sov bra ändå men oron i kroppen gjorde att jag vaknade ofta, snurrade runt i sängen.

Hon fick mitt linne och en tröja att sova på, kläder jag har använt så det luktade mamma. Så hon verkligen kände att hon var hemma och inte kvar hos veterinären.

Nu ska jag sova efter något avsnitt av ”I huvudet på en mördare” Är som tur är ledig imorgon MEN är inte helt ledig ändå. Jag måste plocka in disk i maskinen, köra igång den och greja på här hemma. De gör ont i hjärtat att se all disk och allt stök - jag som gillar att ha ett städat hem men man ids inte alltid plocka men vad har man för val.

Godnatt på er

Titti sov en stund med mig i soffan innan vi la oss för att vila jag och sambon. Men inga tecken på smärta ända sen vi kom hem - så skönt men det kommer säkert ifatt imorgon bitti. Stackars lilla bebis ❤️

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Sådan söt liten tjej hon är 😊 tur att det gick bra för henne
nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina,
Ja de gick bra hon va så duktig o snäll
nouw.com/blondina
Madde
Madde,
Vad skönt att det gick bra och att det inte var något allvarligare. Klart lilltjejen var groggy efter en sådan dag.
www.nouw.com/madelena
Blondina
Blondina,
Ja de var nog mycket för henne o med få lugnande för att få bra röntgen bilder ❤️
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229