ÄLGGRYTA ALA TESS

Hej på er! Hoppas att ni alla mår bra. Det gör jag men är fortfarande nyvaken. Vaknade strax innan 14.00. Godmorgon typ!

Alltså sorry för mitt dåliga bloggande men har haft ganska fullt upp här. Plus jag vaknade ju ganska sent också, och ja jag var helt färdig! Så jag rastade hundarna direkt jag vaknade till liv och började med middagen.

Till middag idag så blir det älggryta. Ja jag hittade lite älg i frysen så började rensa den på fett och så. Jag tror det kommer att smaka bra, ja man kan ju hoppas iallafall men gott luktar det.

Tappade sleven i golvet två ggr så det kändes som att man grisade på som bara fan här i köket, och ja det blev en och annan svordom också - det kan jag lova. Men EYYY! Det är ett KÖK! Man får grisa på och svära hur mycket man vill. Eller hur?

Sambon kom hem tidigt så till maten blir det ris - men kan säga att min älggryta med spaghetti, den vart perfekt! Tror jag kan säga att den blev så bra att den förtjänar att hamna i en kokbok haha!

Hur mår ni? Vad ska ni äta idag?

Gillar

Kommentarer

? T',

Låter riktigt gott!

devote.se/babustyle
Blondina
Blondina,
Den va riktigt god 😊
nouw.com/blondina
Jennysvardag
Jennysvardag,

Den älggrytan ser god ut, det är verkligen så irriterade när man tappar sleven när man står där och fixar med maten. Ibland behöver man mycket sömn 😊

nouw.com/jennysvardag
Blondina
Blondina,
Den va riktigt god 😊
nouw.com/blondina

Ser gott ut. Om det doftar gott bör det ju smaka gott också  Ja i köket kan det hända mycket, tappas, spillas, brännas. Tappade gryta med kokande vatten på mina ben en gång, fy fan va det sög.

soclosedecember.nu/
Blondina
Blondina,
Ja de luktade gott de tyckte sambon och han sa exakt de du skrev typ 😊
nouw.com/blondina
Ingajohansson
Ingajohansson,

Har aldrig ätit älgkött, hade jag haft vägen förbi så hade jag kommit in😋

nouw.com/ingajohansson
Blondina
Blondina,
Du är så välkommen min vän 😊 Kanske när pandemin är över så kanske ni kan ta er en tur upp, så kan vi bjuda på god mat 😃 ❤️
nouw.com/blondina