ÄCKLIGA MÄNNISKA

Jag måste ha den snällaste sambon i världen. Han skulle hämta ut mina paket för som jag mår nu är det helt uteslutet att anstränga mig för mycket, och jag får heller inte vistas bland folk.

Det är ett paket ifrån Sellpy.se och det andra paketet är ett samarbete. Var ju aldrig planerat att jag skulle bli sjuk liksom.

Jag kände mig så jävla äcklig, har ju inte orkat duscha på flera dagar då hostan tagit all min kraft. Så när sambon åkte iväg för att handla, hämta ut paket så kastade jag in mig i duschen. Jag tog mig verkligen i kragen och slängde in mig - ja inte var det en vacker syn då jag flög. Men nu är det gjort, känner mig någon fräschare dock inte piggare.

Sitter i mina gråa mysbyxor som jag faktiskt köpte på Sellpy.se en rosa långarmad tröja som jag köpte på Jive här inne i stan för något år sedan. Inte världens sexigaste outfit men den är acceptabel haha!

Nu är jag inte den äckligaste människan i den här kommunen längre haha! En dusch gör verkligen mirakel ibland. Sen får vi väl se vad vi ska äta, spännande att se vad sambon kommer att hitta på. Vad har ni ätit idag?

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
jessiFri85,

Det är bra det 👍😊. Sant. Kanske heter ”linser” hehe 😄. Det kan jag lova att den är åxå.

nouw.com/jessifri85
Blondina
Blondina,
Amanda ,

Känner igen mig. Ibland får man verkligen ta sig i kragen och ta en dusch. Det är som du säger skönt efteråt. Men är man sjuk så är det inte det första man gör att duscha. Krya på dig! <3

amandizan.wordpress.com
Blondina
Blondina,
Ja de är det bästa då man är sjuk att få ta en dusch 😊
nouw.com/blondina