7 MÅNADER PÅ NOUW - VAR HOS BARNMORSKAN IDAG

Jag har nu bloggat på Nouw i hela 7 månader - creedits för mig! Ja det här är sjunde månaden jag är här iallafall (jag var tvungen att kolla upp det) För dagarna bara passerar, månaderna rusar iväg. Och faktum är, jag har inte velat byta portal eller ens velat fram och tillbaka på olika portaler utan jag har verkligen stannat kvar här på Nouw, så pass länge att jag borde öppna en flaska champagne och fira sju månader tillsammans med Sveriges bästa bloggportal.

Jag är så glad över att jag har slutat velat fram och tillbaka med min blogg, det blir alltid en salig röra att försöka vinna tillbaka alla sina följare, sen blir folk så satans förvirrade när man hela tiden byter portal, bloggnamn osv. Man tas inte seriöst helt enkelt! För att inte tala om att man ska pilla med designen, göra om och börja skriva sitt första inlägg vars man nu än hoppar.

Vad fan tänkte jag på förut, alltså när jag höll på som jag gjorde? Jag fattar inte själv. Herregud! Fy skäms säger jag bara haha!

Tog mig några timmars powernap, klev upp och gav hundarna mat så snart ska jag ta en sista kiss och och bajsrunda med de innan det är läggdags. Klockan är ju typ 23.00 så, det är på tiden sen ska nog jag göra mig färdig för att själv gå och sova. Är rätt så sliten efter dagens pass, för nog hade vi mycket att göra men roligt har det varit.

Var hos barnmorskan idag också så det problemet är ur världen. Och återigen, är inte gravid och har verkligen inga planer för att bli det heller. Jag har ju valt att inte skaffa barn, är nöjd som det är. Så kom inte med tusen frågor nu om varför jag inte vill ha barn, yada yada - palla. Det är som det är!

Nu ska jag se klart det här avsnittet utav Lucifer sen ska jag och min söta röv pallra oss ut i de fina vädret och rasta de små liven.

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Grattis till 7 månader på denna bloggportal 🎉 Nej, det är inte alla som vill ha barn. Jag är en sådan som inte alls vill ha egna barn, jag är så glad att jag är moster till 2 stycken barn, en flicka på lite över 2 år och en pojke på 1 månad. Det räcker för mig. Alla har sina egna anledningar till varför man inte vill ha barn och det är ingenting man ska bli ifrågasatt tycker jag. Vill man inte ha egna barn, så behöver man inte tycker jag. Det är upp till var och en.

Hur kommer det sig att du började blogga hos nouw?

nouw.com/mynameisjossan
Blondina
Blondina ,
Exakt! Ska berätta om detta i ett inlägg men tror jag redan nämnt det tidigare någongång men bra att fräscha upp minnet lite 😃
nouw.com/blondina
Marit1998
Marit1998 ,

Håller med dig

nouw.com/marit1998
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Så kul att du är kvar på Nouw😍

nouw.com/cassandraharaldsson
Blondina
Blondina ,
Men tack söta fina du 😃 Blondina lämnar inte er i första taget 🥰
nouw.com/blondina