5 SAKER MAN INTE BÖR BLOGGA OM

1. Häng inte ut folk med namn, personnummer, adress och IP-adress. Detta kan anmälas. Om man nu ska sjunka så jävla lågt att pika någon, nämn inga namn (dock kan folk som du pikar räkna ut att de är dom du menar) så var försiktig med vad du skriver på nätet. För de orden kan du aldrig ta tillbaka den dagen du ångrar dig och vill bli sams.

2. Blogga inte om dina störiga grannar. Du kanske har grannar som festar varje dag och spelar hög musik. Låt det vara, ring störingsjouren istället. Råkar du ut för hot, mordhot ring polisen.

3. Ditt föredetta jobb och hur värdelösa chefer du hade där. Det slutar inte bra om du ska söka ett annat jobb.

4. När du bajsade senast och hur dess konsistens var. Det är nog ingen som vill veta, visst de är en sak att nämna att du inte lär blogga så ofta för du ligger i magsjuka och att magen är knäpp - men mer behöver du ju faktiskt inte nämna. Dra ”bajshistorien” för din läkare istället om det är så illa på den fronten.

5. Kränk inte en person bara för att du inte får din vilja igenom. Vare sig det är en person som inte vill vara vän med dig längre, en kille som inte vill dejta dig - just let it go.

Gillar

Kommentarer

MadameSusanne
MadameSusanne,
Blondina
Blondina ,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Blondina
Blondina ,
Eller hur 😊
nouw.com/blondina