5 KÄNSLIGA SAKER SOM JAG STÖR MIG PÅ

1. När snuset, colan, mjölken eller kaffet är slut. Är slutet snus blir jag grinig, är colan slut - ja samma där. Om mjölken är slut, och speciellt då jag nyss har kokat några koppar kaffe ja då blir jag hysterisk. Och är kaffet slut då jag så desperat måste ha kaffe då kastar jag mig i sängen igen och sover bort hela dagen. Okej det sistnämnda är väl ändå att ta i, men ni förstår säkert vad jag menar.

2. Folk som försvarar våldtäktsmän, pedofiler och kvinnomisshandlare. Hallå?! Har ni något fel i hela huvudet?! Hjälp alltså! Vad exakt finns det att försvara?! Just det! Inte ett jävla dugg. Usch på er! Ni sjunker lika lågt som de ovanstående äckliga kräken.

3. Folk som kallar chihuahor för råttor. Låt mig berätta en liten historia för er om just chihuahor. Dom skäller så då måste de vara hundar. Eller hur? Råttor piper. De är en av världens mest populäraste hundraserna. Den är mycket ägarmedveten och älskar och tyr sig så sjukt mycket till sina ägare. (På mig är de som kardborrar, ett under att de inte sitter fast på mig vars jag än går) Den tvekar inte att försvara flocken och reviret mot fara och inkräktare. Chihuahuan skulle utan att tveka försvara matte eller husse, även om den utsätter sig själv för fara. Dvs chihuahuan är en hundras, och chihuahuan ÄR den bästa hundrasen som finns ❤️

4. Sk vänner samt folk som kör med gaslighting. Ja ni som inte vet vad det är så ska jag berätta det för er, för såna här troll har JAG dessvärre råkat ut för.

Det är alltså en form av psykisk manipulation där syftet är att få en person att ifrågasätta sig själv och sina egna sinnen och upplevelser. Målet är att du ska börja tvivla och inte längre lita på din magkänsla. Oftast används detta utav narcissister - dvs de med en överdriven självkänsla och överskattad självbild. De som går runt och tror att de aldrig gör fel, som tror de får bete sig hur som helst och folk ska bara sitta tysta och ta det. Säger man ifrån är man the bad guy. Förstår ni?!

Allt de vill är att störa din uppfattning om verkligheten och för att få makt och kontroll och sänka din självkänsla. De vill alltså få dig att tro, försöker övertyga dig om att det är något fel på dig. Att du är mentalt instabil.

Här har du 5 varningssignaler på att du blir gaslightad

• Du ifrågasätter dig själv hela tiden. Du ställer dig själv frågan ”är jag överkänslig?” tio gånger om dagen.
• Du känner dig ofta förvirrad, eller tror att du håller på att bli galen.
• Det är alltid du som ber om ursäkt för allting. Du hittar på ursäkter inför andra för att bortförklara gaslightarens beteende.
• Du märker att du håller inne med information och inte berättar något för vänner, släkt och familj, för att slippa komma med ursäkter eller förklaringar.
• Du vet att något är väldigt fel, men du kan inte riktigt uttrycka vad det är, inte ens inför dig själv.

5. När folk gör allt för att få kontakt med en (fastän man har sagt och visat ett ex antal gånger) att man inte vill ha någon som helst kontakt. Märkligt att ett ”Nej”, och ”Sluta höra av dig” ska vara så jävla svårt att fatta. Är vi vänner på Facebook? Har jag blockat dig på alla sociala medier? Har jag smsat eller ringt dig? Känn dig dumpad! Det betyder att jag inte vill veta av dig, jag vill inte se dig, vill inte höra av dig. Jag vill inte lösa någonting med er, vill inte prata om saker och ting mer. Uppriktigt sagt så skiter jag i er!

Ett råd jag vill ge er, det är att gå vidare - utan mig.

Gillar

Kommentarer