-24 GRADER OCH PIZZA

Ja nu är det verkligen kallare ute. Inga fjuttiga -5 grader, nej nu snackar vi riktig norrländsk kyla men jag klagar inte. Dock kändes det som att näsborrarna skulle frysa igen haha, nästan så det stack i näsborrarna men jag gillar denna kyla. Dock hundarna tyckte väl att det var lite för kallt men de gjorde iallafall behoven sen ville de in snabbt.

Vi har -24 här på Repisvaara, men på sambons jobb visade termometern -27 grader. Gud så härligt! Hur ”kallt” har ni hos er?

Nej jag klagar verkligen inte, alltså det är ju de här graderna som jag är van och uppväxt med, det är den här kylan jag saknade då jag bodde i Norrköping och Strömstad. Och ja, ända sen jag var liten och bodde hemma så kunde det bli kallare än -27, ibland hade vi -35. Man var ju ute och lekte i -27, och mamma blev tokig för jag förfrös ju både kinder, fötter och händer.

Ikväll blir det pizza till middag. Och visst låter det som en riktigt bra idé?! Speciellt i den kyla som vi har nu, fast å andra sidan så var det min idé och jag är alltid nästan för grym när det kommer till bra idéer. Jag är lite egenkär men det får man vara ibland.

Det var tur att sambon också var sugen på pizza så ikväll blir det pizza och en massa mys. Vi kanske ska tända lite ljus och se en bra film eller så. Vi får se vad vi hittar på. Bara njuta medans kylan biter på därute.

Ikväll så får det faktiskt bli mexicana, ja jag måste medge att den är så satans god, iallafall här i stan. Mums! Annars brukar jag köra med hawaiipizza, jag som älskar ananas på pizza. Gör inte ni det? Ananas är så satans gott!

Gillar

Kommentarer

ellinorwd
ellinorwd,

Brr kallt 🥶 just nu har vi -2 och mycket snö, men det ska bli kallare i helgen! ❄️

nouw.com/ellinorwd
Blondina
Blondina ,
Men så mysigt 😊 Ja men kylan är ingenting i jämförelse om man bodde neråt landet, är lite råare kyla där
nouw.com/blondina
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Väldigt fällan vi köper pizza

nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,
Ahh okej men de är gott ibland faktiskt 😊
nouw.com/blondina
maria,

tror mätaren ligger på minus 15 grader just nu, kallare med köldeffekten. Gillar också när det är riktigt kallt, som hästtjej var de mysigaste som fanns att rida barbacka insvept i en filt när temperaturen låg under minus 20 grader

mariasliv.net
Blondina
Blondina ,
Jaaa men eller hur? Älskar kylan 😃 Den ska bita rejält i kinder och näsa 😃 Åhh ja de förstår jag är magiskt o mysigt 😍❤️
nouw.com/blondina
Fröken Rödlök ,

Jag vet faktiskt inte hur det är här. Har ingen termometer om jag ska vara ärlig.. Men ligger väl runt nollan.

Www.frokenrodlok.se
Blondina
Blondina ,
Ahh okej ja de lär dröja innan vi har 0 gradit
nouw.com/blondina