DE FINASTE I MITT LIV

Min fru Isen och jag. Jag är så tacksam att hon finns i mitt liv. Vi har inte behovet att prata varje dag, för trots milen så vet jag att hon alltid står vid min sida, alltid lyssnar. Och allt som vi har gått igenom, har vi gråtit tillsammans och stöttat, tröstat varandra och vi har försökt att se till att växa som person - denna vänskap är obeskrivlig. Finns en anledning till att hon är min ”fru”

Min fina vän Anette, gud vad jag saknar våra mysiga film och vin kvällar tillsammans, våra stunder på stan, och alla våra djupa samtal som vi har haft, synd vi bor så långt ifrån varandra. Hon är en av de bästa. Oavsett vad som har hänt så löser vi allt tillsammans.

Min älskade Emma, vad skulle jag göra utan henne. Med henne kan jag släppa loss ordentligt. Vänskapen växte då vi träffades på vårat gamla jobb och jobbade tillsammans - på den tiden då vi var kollegor, men när hon slutade blev jag alldeles tom men vänskapen fanns ändå kvar, och vi kunde ändå ses och ha roligt tillsammans och snacka om allt möjligt! Det är ju så vänskap ska vara.

Min fina hallonbåt Emy. Trots alla tjafs vi har haft tidigare, så har vi alltid hittat tillbaka. Hon är verkligen en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag vill aldrig förlora henne igen. Nu är det slut på allt trams. Nu kör vi enbart raka rör, och pratar ut om vi behöver det och jag älskar henne nästan mer nu än förut.

Min fina älskade Johanna. Trots milen och trots att vi inte pratar varje dag så vet vi vars vi står. Våran vänskap går inte att beskriva i ord. Den måste upplevas. Vill aldrig leva utan henne, vill aldrig att vi skiljs åt. En sjukt viktig person som alltid har funnits där no matter what.

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så underbart med äkta vänskap! Och vänner där man vet vart man står trots att man kanske inte pratar varje dag! ❤
nouw.com/sannaevelyne
Blondina
Blondina,
Ja men exakt sån vänskap är fan a och o 😊 Inga krav eller någonting sånt utan vi vet ändå vars vi har varandra
nouw.com/blondina
Hannas krypin
Hannas krypin ,
Så fint att få läsa om viktiga personer i ditt liv. Du har verkligen en skatt i de här personerna och vad fint att få ha så många nära vänner. Det är inte alls förunnat.
hannafialotta.blogg.se
Blondina
Blondina,
Ja de är fanstastiska allihopa 😍❤️
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229