DAGS ATT TA KÖRKORTET OCH BÖRJA MINA POWERWALKS TILL OCH FRÅN JOBBET

Pratat med min vän Dagmar ikväll. Vi pratade om hur farträdd jag är, att det känns tungt att börja övningsköra men att viljan finns. Vilka fantasier jag haft om hur jag kör min bil, och gör allt automatiskt som om jag haft körkort i 10 år minst. Drömmen finns men rädslan att ta kontroll över ett sånt stort fordon, att vara den som tar ansvaret över en bil helt själv sitter där. Ångest, klump i mage och bröstkorg. Men innerst inne finns viljan, det bränner i bröstet av längtan.

Hon bad mig ringa trafikskolan imorgon för är ju ledig, så kan jag fokusera på det, prata med dom lite om hur jag känner, sen ska Dagmar fixa så hon kan köra med mig lugnt i början sen sa hon att det lär bara rulla på. Bara att finna tryggheten i sig själv, övervinna rädslan och sen finna tryggheten i bilen för att sedan ta kontroll över den.

Nu är det dags! Jag SKA fixa det och hon sa klart och tydligt att jag KOMMER att fixa det. Hon tror också att eftersom att det inte har blivit av på så många år, så kan även rädslan med åren har ökat. Men hon tror på mig, hon sa det så vi bestämde så här.

Jag är taggad, känner mig glad även om man är nervös och rädd. Men behöver nog inte vara rädd, nervös måhända men övervinner jag rädslan så är jag där tillslut! Att jag sitter med körkortet i handen.

I helgen jobbar jag lördag eftermiddag och söndag förmiddag (skönt att jobba ärligt talat och inte dricka och vakna ”bakis” ibland) Så jag har bestämt mig för att ta promenader till och från jobbet, även om jag kanske är hemma efter 23.00 på lördagkväll. Beroende på hur trött jag är i benen och så, men ska gå i min egen takt. Har jag hörlurar med musik så brukar det gå bättre att promenera. Men ja, jag ska helt enkelt köra på detta nu, hur lite sömn jag än lär få under lördagnatten så får det helt enkelt bli så. End of story!
Sen en lång, härlig promenad innan jobbet kanske är uppfriskande och uppiggande - tror inte ni det? Sen är det slut med att vara så beroende. Nu får jag mina powerwalks (träning) och att ta itu med körkortet. Mina mål 2020.

Vad är era mål 2020?

Sminket är borttvättat, har smort in mig med asbra hudvård då de flesta utav er vet att jag blir så jävla torr i ansiktet. Men ska visa er imorgon exakt vilka produkter som jag brukar använda mig utav då jag tvättar bort sminket, och vad jag smörjer in mig med efteråt - de funkar asbra på mig.

Nu ser jag film sen ska jag försöka sova, imorgon ska jag banne mig börja ta långa powerwalks för att peppa igång mig själv inför helgen - woop woop!

Puss 😘

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Du kommer helt klart fixa det här med körkortet ❤️ härligt med power walls tar jag med❤️
nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina,
men tack fina du ♥️
nouw.com/blondina
Diana Saelöen
Diana Saelöen,
Vet du, att ta körkort är det värsta och det bästa jag har gjort, jag var livrädd, drömde mardrömmar och började tre gånger. tredje gången blev det en intensivkurs...och det blev tredje gången gillt. Jag tyckte att det räckte med ett körkort så att jag kunde köra de 4 kilometrarna rak väg ner till närmaste tågstation 😂 Jag skulle aldrig köra i stan, inte inne på storcetra heller och framförallt inte i rondeller eller på parkeringar....idag älskar jag att ha körkort och att köra bil, kör i Malmö varje dag och långa sträckor i Sverige.....kunde jag så kan du...var så säker och rädslan kommer att försvinna, jag lovar.
nouw.com/fibrolivet
Blondina
Blondina,
Ja jag är bara så less på å vara rädd 😟
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229