♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Stalkers/Haters,  ♕ Svar på tal!,  ♕ Tips!,  ♕ Visste ni?

Vad är det med folk egentligen?

Underligt hur vissa människor funkar. När de försöker smöra för en som fan (trots att de vet att de har fuckat up en relation) men att sedan skriva en massa skit, pikinlägg och allt vad det är enbart för att de inte får sin vilja igenom, eller bara ute efter att såra och få en reaktion – men seriöst; come on! Hahah! Är dom på dagis fortfarande? I dont get it! Vissa kan bara inte acceptera ett nej, de kan bara inte acceptera, att de inte kan få allt de pekar på. Ibland måste man stå för konsekvenserna och lära sig någon jävla gång.

Och om man nu inte bryr sig om vad andra gör; att man färgar håret orange, börjar snusa, skaffar en piercing i kinden – så varför då i helvete ens nämna det/skriva om de i bloggar eller andra sociala medier? Då bryr man sig ju?! Eller har jag fel? Eller kanske är avundsjuka där också att man vågar göra något de själva inte vågar?

Jag har, sen branden fått ett wake up call utan dess like. En nära döden upplevelse gör saker med en hjärna, ens tänke, ens sätt att leva – du förändras helt och hållet. Och ja jag har förändrats som fan, för jag vet att livet är för kort. Våran tid var inte kommen i den branden som drabbade oss, det var inte menat att vi skulle dö ännu. Men efter en sån uppelevelse så är du säker på en endaste sak; du kommer aldrig bli densamma som du en gång har varit tidigare.

Hur har jag förändrats sen branden?

 • Jag tar inte åt mig av vad folk tycker om mig längre. Nej jag är hundra procent seriös. Jag har liksom ingen ork eller energi att bry mig längre om vad folk, tycker eller tänker. Jag är jag, punkt slut – tänker fan inte ändra på mig bara för att 2-3 personer som inte betyder ett piss för mig, hatar mig eller ogillar mig pga små skitsaker. Det enda jag fokuserar på att må bra, och jag tänker enbart på nuet, att jobba, ha vännerna omkring mig. Och de enda jag fokuserar på de är dom som verkligen älskar mig, som verkligen bryr sig om mig. Så ja, jag skiter blanka fan i om vad folk skriver om mig på sociala medier eller snackar om mig på jobbet. Varför i helvete ska jag bry mig? Jag går dit för att göra mitt jobb, inte bli “bästa vänner” med halva mitt jobb. Jag är den jag är, och dom är den dom är. Nothing gonna change that! Och vare sig de är folk som kör med pikinlägg på bloggar eller bara ren skitsnack mellan vuxna människor, vilket inträffar överallt, men jag orkar inte ödsla tid på såna. För handen på hjärtat, de tyder bara på på vem de egentligen är, och vem som mår så jävla pissigt dåligt och har de bekräftelsebehovet att sabba ens rykte genom en massa bullshit, smutskasning och kanske de också är sårad över att man inte vill veta av de längre. Vem vet hur deras hjärnor funkar och faktum är; I dont give a fuck!
 • Jag fokuserar på de som har brytt sig då vi drabbades av branden, och de som beter sig normalt och ÄRLIGT mot mig (nu menar jag såna som inte kommer med undanflykter och bortförklaringar) Jag vill ha såna vänner inte vill ha drama (missförstånd kan uppkomma speciellt då mitt minne blir fucked up då jag mår dåligt. Ja Emy du vet hur jag kan bli) 😉 Lite hollo! Jag vill även ha såna människor i mitt liv som inte vill förstöra relationer mellan mig och en annan vän (avundsjuka), Vänner som inte går bakom ryggen, folk som visar uppskattning och som verkligen vill att man ska må bra. Ni vet, såna som ger så mycket energi att man känner sig oövervinnerlig.
 • Jag lever i nuet, och blickar framåt till en ljusare framtid. Jag vet att vi har förlorat vårat liv i branden, dvs alla möbler, alla saker, kläder (you name it) MEN VI LEVER ( och våra liv; det går INTE att ersätta) och vi kan starta ett nytt liv tillsammans jag och sambon (och bebisarna givetvis), med nya möbler, kläder, tavlor – ja men nya minnen tillsammans.

Så ett tips till er alla, bry er inte om vad folk tycker om er. När de håller på som de gör, så sabbar de bara för sig själva. Ingen annan för sanningen brukar komma krypandes fram – och där får de sedan sitta och stå för de konsekvenser de själva har orsakat.

Puss på er! 😉

2 kommentarer

  • Blondina

   Tack honey 😁 Tyckte själv jag satte orden på plats 😉

   Ja jag ser de ja, de sa på loopia att de tar en stund innan allt funkar så 😁 Men tur att du kan läsa min blogg nu babe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *